Київ
Медичний центр Гравімед

Медичний центр Гравімед

Медичний центр
229відгуків
add_box Акушерство Гінекологія Дерматологія Косметологія Мамологія Репродуктологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя: профілактика, діагностика та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 19:30 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Володимира Івасюка 12Дна карті
Оболонський м.Оболонь м.Мінська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«Гравімед» - сучасна клініка жіночого здоров’я

Клініка надає комплекс якісних медичних послуг з використанням новітніх технологій та досвіду найкращих профільних фахівців. Ми цінуємо унікальність кожної жінки та з турботою дбаємо про кожну. Наші спеціалісти допомагають відчувати себе захищеною, здоровою та щоденно створюють сприятливу атмосферу довіри та затишку

Напрямки роботи:

• акушерство (планування та ведення вагітності (включаючи вагітність високої групи ризику), пренатальний скринінг та інвазивна пренатальна діагностика)
  • гінекологія (консервативна, лазерна, ендокринна та естетична)
  • косметологія (класична, ін’єкційна, лазерна та апаратна
  • дерматологія
  • ендокринологія
  • ультразвукова діагностика
  • мамологія
  • репродуктологія

Чому варто обрати «Gravimed»?

• Широкий спектр послуг у сфері жіночого здоров’я та краси, а також комплексний підхід до них
  • Наш пріоритет - виключно найкраще обладнання останніх поколінь для абсолютно точної діагностики та безпеки пацієнта під час процедур
  • Досвідчені лікарі, що постійно підвищують свій рівень знань, навичок та умінь
  • Персоналізований підхід до кожного пацієнта. Ми чуємо та слухаємо, не нав’язуємо зайвих та непотрібних процедур
  • Відмінна репутація та довіра вдячних пацієнтів

Обладнання клініки:

Якісне обладнання - це запорука вдалого обстеження та перший крок до ефективного лікування

Тому наш медичний центр устаткований найкращими апаратами:

• Ультразвукове обладнання - Voluson S-10, Mindray, Sonoscape, Voluson E-10, Voluson Expert 22
  • Кардіотокограф - Sonicaid TEAM DUO CARE
  • Кольпоскоп - SCANER Colposcope MK-200
  • Комплекс електрокардіографічний - CardioPart 12 USB ECGpro ІМЕSC
  • Ербієвий лазер - Asclepion MCL31 Dermablate
  • Мультиплатформа - Sinclair Viora V30

Перевірені відгуки про клініку
Юлія 29 Березень 2025
Мені сподобався візит в клініку, дякую.
Юлія 06 Березень 2025
Клініка мені сподобалася, я задоволена, дякую.
Юлія 31 Січень 2025
Клініка дуже мені сподобалася, досить зручне місце розташування самої клініки.
Анна 09 Грудень 2024
В клініці хороші спеціалісти, як для мене, клініка дуже зручно знаходиться
Анастасія 22 Липень 2024
Клініка сподобалася