Київ
Клініка Медейра на Нивках

Клініка Медейра на Нивках

Медичний центр
86відгуків
add_box Генетика Гінекологія Кардіологія Мамологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
Клініка Медейра - багатопрофільний медичний заклад з повноцінною великий хірургією. Кращі фахівці з України та Ізраїлю для лікування своїх пацієнтів використовують сучасні зарубіжні та вітчизняні технології та методики. Всі хірургічні втручання проводяться відповідно до технологічністю стандарту GMP. Операційні обладнані інструментарієм експертного рівня, а зручне розташування клініки і внутрішній комфорт роблять відвідування пацієнтів найменш хвилюючим для них.
access_time_filled пн - ср : 8:00 - 20:00 access_time_filled чт - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Берестейський 67на карті
Святошинський м.Нивки
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

У клініці Медейра працюють реконструктивні, пластичні і загальні хірурги, травматологи-ортопеди, нейрохірурги, гінекологи, мамологи, флебологи з великим досвідом роботи - від 15 років. Запрошені фахівці з Ізраїлю впроваджують інноваційні методики і технології, що дозволяє хірургам брати в роботу найскладніші і важкі випадки. Науковці НДІ ім. О. О. Шалімова впроваджують авторські методики, що гарантує ювелірність процесу і високу технологічність. Про якість медичного обслуговування говорять численні позитивні відгуки клієнтів.

Дотримання європейських стандартів GMP (Good Manufacturing Practic) дозволило оснастити всі операційні спеціальною системою вентиляції і HEPA-Фільтрами, що створює негативний тиск і потік повітря, що не дозволяє брудному повітрю потрапити всередину. Особливий антибактеріальний мікроклімат виключає можливі непередбачені ускладнення після хірургічного втручання і дає гарантію швидкої реабілітації.

Устаткування експертного класу, яке використовується в установі:

• ендоскопічна стійка Olympus;
  • мікроскоп Carl Zeiss;
  • ультразвуковий апарат TOSHIBA Aplio;
  • установка MaxMoreSpine-Hoogland.

Оснащення дозволяє приступати до операцій будь-якого рівня складності під суворим візуальним контролем, з огляду на всі Європейські протоколи лікування.

Клініка пропонує своїм пацієнтам більше 150 послуг. Дві великі операційні дозволяють проводити одночасно кілька операцій - в них вже проведено понад 700 операцій.

Розташовується клініка на правому березі, неподалік від центру, на території зі зручною транспортною розв'язкою і прямою дорогою до міжнародного аеропорту Бориспіль. У ній функціонує 4 стаціонару. У кожній палаті для комфорту пацієнтів підключено Smart-TV, Wi-Fi, є душ, туалет, кліматичні установки. Приватний паркінг, цілодобова охорона і зелена зона. Чергування медперсоналу триває цілодобово.

Основні напрямки і захворювання, за якими ведеться робота в клініці:

• пластика особи;
  • проктологія;
  • флебологія;
  • лабораторія, УЗ-діагностика.

Переваги клініки Медейра:

• досвідчені вітчизняні та ізраїльські фахівці володіють всіма необхідними медичними знаннями і навичками, постійно підвищуючи свою кваліфікованість;
  • використовуються технології і міжнародні стандарти якості медичних послуг GMP;
  • всі операційні та обладнання експертного рівня;
  • місцезнаходження клініки і комфортні умови, привітний персонал;
  • велика повноцінна хірургія.

Якість обслуговування працівників і лікарів клініки можна порівняти із зарубіжними медичними установами. Персонал клініки гарантує безболісність, безпеку і швидку реабілітацію своїх пацієнтів.

Перевірені відгуки про клініку
Наталія 14 Жовтень 2024
Дуже красиво та чистенько.
Ігор 08 Жовтень 2024
Мені все сподобалось. Дуже гарно віднеслись на ресепшені, в лабораторії, при заборі аналізів. Все було чудово.
Таня 19 Вересень 2024
Лікарня сподобалася, в клініку зверталася двічі, гарне обслуговування. Дівчата на ресепшен уважні, гарно працюють
Дарія 22 Серпень 2024
Клініка мені сподобалася, дякую.
Яна 10 Червень 2024
Клініка сподобалася, все було добре.