Київ
Андроцентр

Андроцентр

Медичний центр
616відгуків
add_box Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мамологія ... ще
Андроцентр » це один з перших центрів сексуального здоров'я в Києві, де надається комплексна та спеціалізована допомога в лікуванні захворювань статевої сфери і порушень сексуального здоров'я у чоловіків і жінок. Також в медичному центрі займаються лікуванням супутніх захворювань травної, нервової і гормональної систем організму.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Голосіївська, 13 Ана карті
Голосіївський м.Голосіївська м.Деміївська
add_box Андрологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Мамологія Оториноларингологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
Київська обл. м. Обухів, вул. Каштанова, 13на карті
Без району
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Медичний центр «Андроцентр» був заснований 10 років тому відомим лікарем-андрологом, професором Бойко Миколою Івановичем для надання кваліфікованої медичної допомоги у вирішенні проблем в сфері сексуального здоров'я, включаючи порушення в репродуктивній та сексуальної функції.

«Андроцентр» складається з двох медичних центрів в Києві та Обухові. Не випадково логотипом медичного центру «Андроцентр» є яблуко, яке здавна символізує гармонію жіночого і чоловічого начал, міцне здоров'я та довголіття. Саме тому спочатку створювався як вузькоспеціалізований медичний центр для вирішення проблем чоловічого здоров'я, «Андроцентр» з часом відкрив і гінекологічне напрямок для вирішення проблем сімейних пар.

У «Андроцентр» діють наступні напрямки:

• гастроентерологія;
  • ендокринологія;
  • маммология;
  • неврологія;
  • УЗД-діагностика та лабораторна діагностика.

Послуги, що надаються в «Андроцентр»:

• урологія (консультації щодо лікування імпотенції, чоловічого безпліддя, обрізання крайньої плоті, простатиту, варикоцеле, протезування яєчок і ін.);
  • сексопатологія - лікування передчасної еякуляції, імпотенції, викривлення статевого члена;
  • гінекологія:
    • планування вагітності;
    • лікування хвороб шийки матки, ІПСШ, жіночого безпліддя;
    • гінекологія ендокринологічна (нормалізація гормональної функції);
    • контрацепція, переривання вагітності.
  • трихологія вирішує проблеми порідіння і випадання волосся, а також облисіння;
  • маммология, в рамках цього напрямку фахівці центру проводять лікування пухлин, порушень гормонального балансу, різних аномалій розвитку молочних залоз, запальних процесів і т.д.

Устаткування медичного центру «Андроцентр»:

• ультразвукові апарати останнього покоління;
  • кольпоскоп;
  • Трихологическа камера, що дозволяє вивчити зображення структури шкіри і волосяного покриву (збільшене в сотні разів), виявити дефекти в структурі волосся і волосяної цибулини. На екрані пацієнти також зможуть побачити стан шкіри і волосся та ін.

У «Андроцентр» лікарі повертають здоров'я і гармонію в життя кожного пацієнта!

Перевірені відгуки про клініку
Олена 13 Листопад 2024
У клініці я не вперше була, мені тут дуже все подобається. Візит як завжди пройшов просто чудово,  все було добре. Дякую.
Святослав 29 Жовтень 2024
Зарубін Євген Вікторович - хороший лікар, рекомендації що до дитини отримали. Єдине, є побажання що до графіка лікаря, хотілось, щоб лікар проводив консультації частіше і бажано в першій половині дня, в осінній час рано темніє, дуже не зручно їхати в клініку з маленькою дитиною з області.
Інна 25 Жовтень 2024
Прекрасна клініка, дуже все сподобалося у цій клініці.
Богдана 21 Жовтень 2024
Все добре, але малувато місця.
Марія 10 Жовтень 2024
В клініці все влаштовує, дуже гарні лікарі, які дійсно допомогають. Єдиний нюанс, якщо робити зонт, то трішки пізно по часу. Хотілося б, щоб ця процедура була б раніше зранку.