Амбулаторія сімейної медицини лікаря Багрій (Юлія)

Амбулаторія сімейної медицини лікаря Багрій (Юлія)

Амбулаторія
748відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Амбулаторія сімейної медицини лікаря Багрій - це сучасна затишна клініка, головними цінностями якої є висока якість медичної допомоги і комфорт пацієнта. Амбулаторія співпрацює з прекрасними лікарями, кожен з яких - фахівець у своїй галузі, люблячий свою роботу.
access_time_filled пн - пт : 9:30 - 18:00 access_time_filled сб - нд : 9:30 - 17:00
вул. Осіння, 33на карті
Святошинський м.Академмістечко
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Амбулаторія сімейної медицини лікаря Багрій - це те місце, де вся сім'я може отримати якісну медичну допомогу і консультації кращих лікарів у своїй області. У роботі з пацієнтами амбулаторія найбільше цінує їх довіру, час і комфорт. Амбулаторія обладнана сучасною апаратурою, що дозволяє з високою точністю і максимальною безболісністю проводити діагностику і лікування навіть самих маленьких пацієнтів.

Послуги медичного центру сімейної медицини лікаря Багрій

Амбулаторія сімейної медицини лікаря Багрій надає медичну допомогу за наступними напрямками:

• гастроентерологія;
  • мамологія;
  • офтальмологія;
  • отоларингологія (ЛОР);
  • неврологія.

Обладнання, що використовується в діагностичному відділенні Амбулаторії:

ультразвуковий сканер ALOKA ALPHA 5. Сфера застосування - УЗД-обстеження:

• за урологічним профілем;
  • за ортопедичним профілем;
  • при транскраніальних дослідженнях;
  • при інтраопераційних дослідженнях;

ендоскоп з відеосистемою від японського виробника оптики «Olympus - для досліджень органів ендоскопом, а саме для проведення:

• колоноскопії - для огляду товстої кишки (її внутрішньої поверхні);
  • езофагогастродуоденоскопії - огляд слизових відділів верхньої частини шлунка;
  • ректороманоскопії - для огляду слизової прямої кишки;
  • кольпоскоп - для проведення кольпоскопії - діагностичного огляду шийки матки і піхви, використовуючи багаторазове збільшення за допомогою лінзи.

Для дітей в амбулаторії працюють фахівці наступних напрямків:

• дитяча гастроентерологія;
  • дитяча гінекологія;
  • дитяча кардіологія;
  • дитяча неврологія.

Амбулаторія сімейної медицини лікаря Багрій поєднує в собі лояльну цінову політику і європейські стандарти якості лікування. Лікарі та обслуговуючий персонал амбулаторії завжди раді допомогти вам!

Перевірені відгуки про клініку
Артем 15 Липень 2026
Мені сподобалося обслуговування у клініці.
Ірина 12 Червень 2026
На рецепції допомогли з питання аналізів, вчасно прийняли. Сподобалася консультація в лікаря.
Наталія 21 Березень 2026
Лікар, Яшанова Оксана Миколаївна, дуже хороша, сподобалася мені. Лікар на своєму місці.
Кирпичова Лілія Анатоліївна 18 Жовтень 2024
Консультация очень понравилась, была очень информативная и полезная для меня. УЗИ сделали быстро, проконсультировали на счет жалоб . На все мои вопросы врач ответил , отличный и внимательный специалист
Владислава 27 Березень 2024
Адміністратор клініки не дуже була зацікавлена надати допомогу і все розказати. Не сподобалося розташування клініки, більш схоже на квартиру. Клініка не викликала особливої довіри. Якби була можливість, то до клініки більше не зверталася, але лікар сподобався