Директор сімейної стоматологічної клініки "Галс", лікар 2-ї категорії, стоматолог ортопедичного профілю, паралельно практичній діяльності займається написанням наукових статей у спеціалізованій періодиці.
Загальний і терапевтичний стоматолог спеціалізується на лікуванні кореневих каналів, реставраціях зубів, шинування. Лікує такі захворювання, як карієс, пульпіт, періодонтит
Мирослава Василівна спеціалізується на загальній та терапевтичної стоматології, проводить у маленьких пацієнтів лікування молочних і постійних зубів, кореневих каналів. Здійснює реставрації, лікує карієс, пульпіт, періодонтит
Здійснює терапевтичне лікування зубів, ендодонтичне, ортопедичне. Спеціалізується на підготовці зубів до протезування, займається естетичними реставраціями.
Петро Анатолійович - засновник і головний лікар клініки «ОРТО СПАС Дентал». Працює в таких напрямках, як ортопедія, ортодонтія, терапевтична стоматологія, хірургія. Маючи розширену кваліфікацію, використовує міждисциплінарний підхід в лікуванні зубощелепної системи, проблеми порожнини рота розглядає в комплексі естетичної та функціональної стоматології.
Засновник клініки сучасної стоматології доктора Бедрицького. Стоматолог, проводить медичну практику 26 років. Вів стоматологічну практику в Польщі, Голландії, Україні, Німеччині.
Лікар Вишневська А.А. є кваліфікованим пародонтологом, стоматологом-хірургом та стоматологом загальної практики, спеціалістом з лазерної стоматології. Проводить лазерну пластику напередодні ротової порожнини, гіпертрофованих ясен, кюретажу пародонтальних кишень, вектор-терапію і т.д.
Дмитро Олегович є високопрофесійним стоматологом-ортопедом, який виконує всі види протезування. Проводить оперативні втручання будь-якого ступеня складності в галузі стоматологічної імплантації, кісткової пластики, пародонтальної, ендодонтичної хірургії.
Коцюруба Олег Володимирович спеціалізується на ортопедичній стоматології. У своїй практиці робить акцент на знімне і незнімне протезування: фіксація мостів, коронок, частково-знімних і повних знімних протезів, вінірів. А також займається лікуванням всіх ускладнень карієсу.
Стоматолог, приймає дорослих пацієнтів і дітей, проводить художні реставрації, протезування, а також відбілювання зубів. Вирішує такі медичні проблеми: гінгівіт, карієс, стоматит, пульпіт, періодонтит і т.д.