Стоматолог ортопедичного профілю, учасник семінарів і навчальних курсів різних стоматологічних освітніх центрів, область професійної діяльності - корекція придбаної адентії методами незнімного протезування, імплантації.
Бобильов Олег Олегович спеціалізується на ортопедичній стоматології. Даний лікар виконує такі процедури: ендодонтичне лікування, художню реставрацію і протезування. Він займається лікуванням різних ускладнень карієсу.
Ярослав Михайлович займається відновленням цілісності зубочелюстного апарату, жувальної функції, а також естетичною реставрацією зубів. До кожного пацієнта у Ярослава Михайловича суто індивідуальний підхід, що підвищує якість роботи і комфорт пацієнта під час виконання маніпуляцій. У своїй практиці застосовує різні протоколи роботи, пряму і непряму техніки реставрації.
Ведучий ортодонт клініки «Овасак». Проводить лікування порушень прикусу, а також зубного ряду, лікування з використанням брекет-систем у дітей, дорослих. Область практичної діяльності - патологія зубних рядів, прикусу, ортодонтичне лікування пацієнтів з вродженою патологією (розщеплення верхньої губи та піднебіння), патологією скронево-нижньощелепного суглоба, комплексне лікування скелетних аномалій.
Стоматолог-ортодонт, проводить установку ортодонтичних апаратів, брекет-систем. Лікує зміщення прикусу, аномалії розмірів і форми зубів, ретиновані зуби, імпактні зуби, надкомплектні зуби.
Керівник відділення парадонтології сімейної стоматології "Галс", стоматолог-пародонтолог, ортодонт, область професійної діяльності - надання стоматологічної допомоги дітям і дорослим пацієнтам, проводить лікування за допомогою апаратів "Вектор" і "Омега".
Аджійська Юлія Іванівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Вона проводить процедури з художньої реставрації зубів, чищення зубів і багато іншого. А також лікує такі захворювання, як пульпіт, карієс, періодонтит і т.д.
Наталя Олексіївна здійснює комплексну корекцію всіх типів зміщення прикусу, патології зубних рядів, ортодонтичну підготовку перед протезуванням. В роботі використовує сучасні ортодонтичні апарати і всі види брекет-систем. Проводить лікування зубів передовими методиками, процедури по відбілюванню, ремініралізаціі, профілактиці та гігієну ротової порожнини.
Доцент, стоматолог-хірург, пародонтолог, автор понад 200 наукових публікацій і 14 патентів з питань стоматології. Проводить весь спектр оперативних втручань в області стоматологічної імплантації, Мукогінгівальна хірургії, кісткової пластики, пародонтальной і ендодонтичної хірургії.
Головний лікар "PhilDent" - центру сучасної стоматології, доктор стоматолог-ортопед вищої категорії, професійна спеціалізація - підготовка і проведення "під ключ" знімного і незнімного протезування, установка мікропротезів - вінірів.