Лікар стоматолог-ортопед, директор клініки «Dent House», фахівець в області знімного протезування (нейлонові, бюгельні і акрилові протези), проводить препарування під коронки - цирконієві, металокерамічні і прес-керамічні.
Стоматолог-ортопед, в ході своєї практики виконує повний перелік робіт з протезування як з використанням знімних, а також незнімних ортопедичних конструкцій, володіє терапевтичними і хірургічними прийомами стоматологічного лікування.
Лікар спеціалізується на терапевтичній, ортопедичній стоматології, ендодонтії, пародонтології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує захворювання зубів і ясен. Веде прийом для дітей від 6 років
Лікар стоматолог, фахівець в таких напрямках, як естетична стоматологія та ендодонтія. Займається реставрацією зубів і реконструкцією, лікуванням кореневих каналів.
Лікар-стоматолог вищої категорії, головним завданням якого є установка зубних імплантатів, знімних і незнімних ортодонтичних апаратів, синус-ліфтинг. До кожного пацієнта знаходить індивідуальний підхід, що впливає на позитивний результат лікування.
Директор клініки "Dent Art" в Одесі, стоматолог загального профілю, досконало володіє методами корекції зубних дефектів, типових і нетипових патологій емалі, вільно оперує сучасними стоматологічними методами і обладнанням.
Олена Юріївна більше 20 років здійснює комплексне терапевтичне, ендодонтичне і пародонтологічне лікування зубів. Встановлює пломби, виробляє професійну очищення порожнини рота і початкове лікування пародонтиту (пародонтозу).
Гігієніст центру стоматології "Галс", область професійної діяльності - процедури по очищенню зубної емалі, відбілювання зубної емалі, ремінералізація і інші процедури сфери профілактики і гігієни ротової порожнини.
Стоматолог, хірург-імплантолог, проводить зубозберігаючі операції і дентальну імплантацію, а також видалення зубів будь-якої складності. Спеціаліст в області пародонтальної хірургії.
Стоматолог, веде терапевтичний і ортопедичний прийоми, фахівець в області пломбування та реставрації зубів, протезування, видалення зубів. Володіє англійською, українською, російською та перською мовами.