Одеса

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Анестезіолог, Нарколог Довгий Юрій Володимирович на Doc.ua
Консультація
Юрій Володимирович - кваліфікований нарколог і анестезіолог, головний лікар клініки "Доктор Благо Плюс", за високі досягнення в лікування залежностей був удостоєний нагороди в номінації "За мужність і професіоналізм" 3 ступеня. Авторству Юрія Володимировича належить більше 10 статей в медичній періодиці.
Лікар Нарколог Гончарук Вадим Борисович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Вадим Борисович має успішний досвід роботи наркологом, лікар бере активну участь в наукових конференціях, що стосуються наркологічної тематики, публікується в спеціалізованих виданнях.
Лікар Нарколог, Психотерапевт Цапін Ігор Миколайович на Doc.ua
4.7
Нарколог, психотерапевт з тридцятирічним досвідом роботи, займається порятунком від алкогольної, наркотичної та інших залежностей, допомагає в позбавленні від зайвої ваги. В КОЖНОМУ МІСТІ ЛІКАР ВЕДЕ ПРИЙОМ ТІЛЬКИ ПО ПОПЕРЕДНЬОЇ ЗАПИСИ.
Лікар Нарколог, Психіатр, Психолог Рябухін Костянтин  Васильович на Doc.ua
Костянтин Васильович - магістр в галузі охорони здоров'я. Член асоціації психіатрів України. Автор понад 30 наукових робіт. Лауреат міжнародних та національних проектів: "Флагмани сучасної медицини", "Медична еліта України". Нагороджений грамотами та медалями від комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я "За охорону здоров'я нації", "За охорону психічного здоров'я нації", медаллю "Патріот Одеси", "Патріот України", орденом "Гордість нації".
Лікар Нарколог Суханов Олексій Олександрович на Doc.ua
Нарколог-анестезіолог. Займає посаду головного лікаря в медцентрі. У співавторстві розробив і запатентував метод детоксикації в наркології, який успішно практикує в медцентрі «Ві-Та».
Лікар Нарколог М'яка Валентина Сергіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
М'яка Валентина Сергіївна спеціалізується на лікуванні наркоманії, алкоголізму, паліативних захворюваннях (лікування хронічного больового синдрому при онкології). Проводить консультації гострих станів, діагностику захворювань алко та нарко захворювань, профілактичні огляди для видачі сертифіката лікарем наркологом (для водіїв, студентів, моряків, дозвіл на зброю, лікарів, працівників АЗС та інших спеціальностей)
Лікар Нарколог, Психіатр, Психотерапевт Корошниченко Дмитрий Николаевич на Doc.ua