Лікар Нарколог, Психіатр Семеніхіна  Владлена  Євгенівна на Doc.ua

Відгуки про Семеніхіна Владлена Євгенівна

Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 18 відгуків

Иван 25 Липень 2026
Хороший доктор, все по делу говорит, быстро все решает, заинтересована помочь. Прием понравился
Олексій 14 Липень 2026
Ася 16 Червень 2026
Лікар дуже комплексно підходить до вирішення задачі. Не поверхнево дивиться на симптоми, а шукає причину також всередині, призначила аналізи. Лікар ставила запитання, не просто виписала препарат для галочки, а розбиралася.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Євгеній 23 Травень 2026
З лікарем я вже раніше спілкувався, тому до лікаря звернувся ще раз. Мені сподобалося, що для мене розмова з лікарем була дуже вдала. Дуже зручно що з лікарем можна було спілкуватися онлайн і не потрібно їхати в клініку. Планую звертатися до лікаря ще
Ілля 05 Травень 2026
Візит до лікаря пройшов відмінно.
Валентина 21 Квітень 2026
Прийом дуже сподобався
Олена 27 Грудень 2025
Добре пройшов візит. Лікар дуже уважна у своїй роботі, ввічлива людина, гарно все було. Сервіс був хорошим.
Олена 18 Жовтень 2025
Все хорошо було на візиті в лікаря, все дуже добре, привітний лікар.
Артем 04 Вересень 2025
Сподобалось як лікаря ставилась до пацієнта, була небайдужа, розказала яких лікарів потрібно пройди додатково, провела огляд, подивилась енцефалограму, дуже сподобався лікар
Катерина 10 Липень 2025
Нам все сподобалось.
1 2
Показати ще 8 Відгукиautorenew