Лікар Нарколог, Психіатр Семеніхіна  Владлена  Євгенівна на Doc.ua

Відгуки про Семеніхіна Владлена Євгенівна

Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків

Артем 04 Вересень 2025
Сподобалось як лікаря ставилась до пацієнта, була небайдужа, розказала яких лікарів потрібно пройди додатково, провела огляд, подивилась енцефалограму, дуже сподобався лікар
Катерина 10 Липень 2025
Нам все сподобалось.
Валентина 01 Березень 2025
З цією лікаркою спілкуємося не вперше, знаємо її, все сподобалося, на консультації, дякуємо за прийом!
Діана 11 Липень 2024
Я задоволена прийомом, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, планую повторний запис, дякую.
Каролина 22 Червень 2024
Усе пройшло добре, консультація сподобалась.
Софія 27 Квітень 2024
Лікар дуже сподобалася, поставилася до нас з розумінням, привернула до себе, дитина дуже прислуховувалася до лікаря, ми задоволені
Анна 09 Квітень 2024
Лікарка мені дуже сподобалась як людина та як фахівець, уважно мене слухала. Все сподобалось
Александр 07 Лютий 2024
Понравилась быстрота понимания врачом сути проблемы, буквально всё что касалось вопроса, она схватывала на лету. Очень хорошая врач, которая великолепно ориентируется в ситуации.
Кирило 07 Листопад 2023
Все сподобалось, лікар була уважна, відповіла на всі питання, виписала дієве лікування.
Лілія 15 Липень 2023

Лікарі поблизу