Наталія Миколаївна надає психологічну допомогу при складнощах у взаєминах, розлученнях, конфліктах. Проводить консультації для дітей з 6 років під час психологічних кризів. На практиці застосовує методи гештальт-терапії, арт-терапії, системної терапії, сімейної розстановки. Форми роботи лікаря - індивідуальна, групова терапія, консультація пари.
Валерія Миколаївна - лікар-ендокринолог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань щитоподібної залози, цукрового діабету, гормональних порушень та метаболічних розладів. Підходить до кожного пацієнта індивідуально, застосовуючи сучасні методи лікування для досягнення стабільного результату та покращення якості життя.
Вам доступна моя кваліфікована допомога як лікаря з більш ніж 20-річним стажем. Мої навички у мануальній медицині (остеопатія, прикладна кінезіологія, голкотерапія) дозволяють мені не лише знімати біль та інші симптоми, але й встановлювати їх причину та рекомендувати оптимальний лікувальний план. Після того, як ви відвідаєте мій кабінет і оціните результати лікування, ви зможете з легкістю довірити мені своє здоров'я на майбутні роки.
Лікар Анатолій БУРДІЯН Лікар Анатолій БУРДІЯН спеціалізується на ортопедії, травматології, реабілітації, спортивній медицині і вертебрології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, складає індивідуальний курс лікування та відновлення в умовах денного стаціонару клініки Медикасано.
Лікує такі захворювання і патології, як: дитячий сколіоз, остеохонрдроз, вивих, перелом, незрощуваний перелом, остеопороз, вальгусна деформація стопи, артрит, артроз, бурсит, епікондиліт, контрактури, патології сухожиль, наявність вільних внутрішньосуглобових тіл, болі в суглобах, болі у сухожиллях, м’язові болі тощо.
Анатолій Бурдіян надає наступні малоінвазивні лікарські послуги в межах денного стаціонару клініки Медикасано: внутрішньосуглобові та навколосуглобові блокади, пункції суглобів, внутрішньосуглобові ін'єкції, PRP-терапія, обробка ран і зняття швів.
Лікар також здійснює ранню діагностику остеопорозу і контроль ризику переломів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Олександр Андрійович лікар уролог вищої категорії. З якими симптомами варто звернутися до уролога? Порушення сечовипускання: часті позиви (особливо вночі), відчуття неповного спорожнення міхура, слабкий струмінь. Біль та дискомфорт: різі при сечовипусканні, біль у попереку, внизу живота або в ділянці паху. Зміни в аналізах сечі: поява крові, каламутності або зміна кольору. Чоловічі питання: зниження лібідо, порушення ерекції, передчасна еякуляція. Ущільнення: поява новоутворень, набряків або почервоніння в ділянці статевих органів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Валентина Миколаївна лікар-дерматовенеролог вищої категорії.
З якими симптомами та станами звертатися? Зміни на шкірі: поява нових плям, висипів, пухирців або лущення. Проблеми з родимками: зміна форми, кольору, розміру, поява свербежу чи кровоточивості. Новоутворення: поява папілом, бородавок, кондилом, «натоптишів» (стрижневих мозолів). Акне та підліткові висипи: запальні елементи на обличчі та тілі. Грибкові ураження: зміна вигляду нігтів або шкіри між пальцями.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Ольга Олександрівна лікар-акушер-гінеколог вищої категорії. Коли варто записатися на прийом? Поява болю в нижній частині живота. Нерегулярний менструальний цикл або зміна характеру виділень. Дискомфорт, свербіж або печіння в інтимній зоні. Планування вагітності або підозра на її настання. Необхідність щорічного профілактичного Check-up (навіть за відсутності скарг).