Лікар Отоларинголог Почекай Ілля  Олександровича на Doc.ua

Відгуки про Почекай Ілля Олександровича

Ілля Олександрович, лікар-отоларинголог (ЛОР). Проводить діагностику, консервативне і хірургічне лікування захворювань ЛОР-органів.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 49 відгуків

Софія 26 Липень 2026
Хочу щиро подякувати лікарю Почекай Іллі Олександровичу за високий професіоналізм, уважне ставлення та турботу! 26 липня 2026 року моїй дитині була проведена операція з видалення аденоїдів під загальним наркозом. Усе пройшло чудово: від першої консультації до післяопераційного періоду. Лікар детально пояснив усі етапи лікування, відповів на наші запитання та надав чіткі рекомендації щодо відновлення. Тепер моя дитина нарешті буде вільно дихати носиком, спокійно спить та почуватиметься значно краще. Відновлення проходить легко та без ускладнень!Щиро дякуємо Іллі Олександровичу за його золоті руки, людяність, уважність і відповідальність. З усього серця бажаємо професійних успіхів і вдячних пацієнтів! Однозначно рекомендую цього лікаря всім батькам!
Максим 24 Липень 2026
Максим 20 Липень 2026
Наталя 08 Липень 2026
Мені сподобався професіоналізм лікаря.
Віра 06 Липень 2026
Лікар дуже уважний, вислухав проблему, назначив лікування, прийом і огляд був доволі швидко, все сподобалося, записалась до лікаря на повторний прийом
Антон 01 Липень 2026
Лікар дуже приємний в спілкуванні, дуже професійний. Прийом сподобався
Микита 19 Червень 2026
Анна 15 Червень 2026
Лікар детально все розповів, прийом сподобався
Наталія 10 Червень 2026
Прийом сподобався, лікар швидко вирішив мою проблему
Світлана 08 Червень 2026
Показати ще 10 Відгукиautorenew