Миколаїв

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Гастроентеролог Єлпашева Олеся Вікторівна на Doc.ua
4.0
Лікар-гастроентеролог, спеціалізується на веденні пацієнтів з хронічними і гострими хворобами системи шлунково-кишкового тракту (гастрит, дисбактеріоз, дуоденіт, коліт, виразкова хвороба, панкреатит та ін.), передопераційна підготовка пацієнтів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Кардіолог Приходько Марина Ігорівна на Doc.ua
4.0
Приходько Марина Ігорівна – лікар-кардіолог. Має багаторічний досвід у діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань. Спеціалізується на веденні пацієнтів з гіпертонічною хворобою, аритміями, ішемічною хворобою серця та серцевою недостатністю.
Лікар Кардіолог, Ревматолог Нюбіна Ірина Василівна на Doc.ua
Лікар кардіолог-ревматолог вищої категорії, стаж роботи становить практично 40 років. Проводить УЗД, що допомагає максимально точно поставити діагноз пацієнту, а також займається лікуванням грипу, пневмонії, бронхіту, гастриту, ГРВІ, гіпертонії та ін.
Лікар Хірург Губарєва Тетяна Петрівна на Doc.ua
Лікар-хірург вищої категорії, головний лікар медичного центру «СЕРТАН». Працює в таких напрямках, як УЗД-діагностика, лазеротерапія, фізіотерапія, голкорефлексотерапія. Проводить діагностичні обстеження, лікування кістково-суглобової системи, спеціалізується на проведенні лазеротерапії для лікування ЛОР-хвороб, проктологічних хвороб, хвороб хребта і суглобів.
Лікар Отоларинголог Клименко Анатолій Олексійович на Doc.ua
Анатолій Олексійович здійснює поліклінічну та хірургічну терапію ЛОР-органів. Так, доктор Клименко виконує усунення новоутворень на ЛОР-органах, розтин абсцесів, лазерну коагуляцію носових кровотеч та ін.
Лікар Акушер-гінеколог Остроух Людмила Сергіївна на Doc.ua
Остроух Людмила Сергіївна – лікар акушер-гінеколог із 31-річним досвідом, спеціалізується на веденні вагітності, діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, у тому числі ендометріозу, міоми матки, кіст яєчників, гормональних порушень та інфекцій, що передаються статевим шляхом. Має великий досвід у прегравідарній підготовці (підготовці до вагітності), моніторингу вагітності та підборі контрацепції.
Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт Вараксін Ігор Вікторович на Doc.ua
Психіатр вищої категорії, валеолог, психофізіолог, психотерапевт. Є головним фахівцем з південно-центральному регіону Слов'янського альянсу оздоровчих тренінгових програм у сфері методик корекції ваги. Також його авторству належать інтегративні програми щодо коригування харчової залежності, надмірної ваги, булімії, інших адикцій - всі вони підтверджені 36 авторськими свідоцтвами, 11 держпатентами.
Лікар Анестезіолог, Гомеопат, Педіатр Вичалковский Анатолій Федорович на Doc.ua
Лікар анестезіолог-реаніматолог, педіатр, лікар - нетрадиційної медицини (гомеопат), займає посаду директора клініки "Медіса-Н". Спеціалізується на проведенні діагностики за допомогою комп'ютера за модифікованою методикою Фолля, а також подальшому лікуванні дорослих і дітей. Індивідуально підбирає і виготовляє найбільш ефективні препарати, в тому числі і гомеопатичні.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Чала Євгенія Валентинівна на Doc.ua