Приватні лікарі Миколаєва

Вадим Сергійович спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних захворювань у дітей і дорослих. Проводить консультативний прийом, огляд і дерматоскопію. Займається лікуванням атопічного дерматиту, себореї, екземи, грибкових уражень шкіри та ін.
Миколаїв, вул. Бузника, 14
Лікар спеціалізується на дерматоонкології. Веде консультативні прийоми з питань новоутворень на шкірі
Миколаїв, пр. Богоявленський, 202
Мануальний терапевт, терапевт першої категорії, спеціалізується на лікуванні внутрішніх хвороб, а також захворювань хребта (люмбаго, радикуліт, остеохондроз та ін.).
Київ, проспект Голосеевский 70
Лікар спеціалізується в дерматології, косметології та трихології. Проводить процедури догляду за шкірою обличчя: пілінги, чищення, мезотерапію, біоревіталізацію, контурну безопераційну пластику і т.д. У лікаря більше 14 років роботи в медицині.
Дитячий лікар ортопед-травматолог Попов Євген Володимирович має вищу кваліфікаційну категорію, проводить консультативні прийоми, діагностику і лікування захворювань
Миколаїв, пр. Миру, 21
Шевчук Тетяна Олександрівна має першу категорію по стоматології. Вона проводить терапевтичні стоматологічні процедури, реставрацію, займається ендодонтією, а також лікує зубки і діткам. Постійно бере участь в навчальних майстер-класах та семінарах, підвищуючи свій рівень майстерності.
Лікар гінеколог-ендокринолог, має першу категорію, кандидат медичних наук — займається терапією гінекологічних захворювань, включаючи різні патології шийки матки, лікує інфекційні та запальні процеси в жіночих статевих органах
Ігор Володимирович - лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Веде прийом дорослих та дітей від народження. Проводить огляд органів черевної порожнини, сечовивідної системи, комплексні обстеження дітей, дослідження стану судин, суглобів та ін.
Миколаїв, вул. Китобоїв 16, 3 поверх, оф. 311
Спеціаліст працює дитячо-батьківськими, сімейними і індивідуальними проблемами. Допомагає впорається з невпевненістю в собі, низькою самооцінкою, самотністю, а також складними емоційними станами - тривожність, страхи, панічні атаки. Руслан Григорович працює з дорослими, дітьми та підлітками, спортсменами, проводить бізнес-консультування.