Миколаїв
Лікар Невролог Білоножко Олена Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Білоножко Олена Володимирівна

Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів з безсонням, стресом, неврозами та запамороченнями.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 13 відгуків

Андрій 05 Лютий 2025
Відмінний прийом, лікар хороший спеціаліст, розбирається у своїй справі, прийом сподобався. Лікар призначила лікування і через деякий час планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Людмила 02 Грудень 2024
Доктор понравился, очень внимательно выслушала, все расспросила, все уточнила, провела осмотр. До этого доктора мы были не у одного невролога, врачи молча назначали лечение и ничего не помогло. На этом приеме доктор была очень внимательная к нам,  назначила лечение, пройдем курс лечения и обязательно обратимся к доктору на повторный прием. Хороший специалист, первое впечатление очень хорошее
Ігор 15 Жовтень 2024
Галина 15 Жовтень 2024
Візитом я залишилася дуже задоволена у даного лікаря. Давно не могли мені поставити вірний діагноз, цей лікар дуже сильно мені допоміг з цим. Лікар виконала свою роботу на відмінно. Дякую.
Людмила 27 Травень 2024
Микола 20 Березень 2024
Задоволений візитом, дякую.
Тетяна 20 Березень 2024
Були на прийомі родиною, маємо схожі проблеми, лікаркою дуже задоволені, все пояснила, надала рекомендації, дякуємо.
Олексій 15 Березень 2024
Все на відмінно, задоволений візитом, дякую.
Валентина 14 Березень 2024
Лікар компетентний, доступно пояснює діагноз, розповідає як лікувати. Візитом до лікаря задоволені
Христина 12 Грудень 2023
Все було добре, лікарка провела консультацію, все пояснила, розказала, добре проконсультувала, допомогла вирішити моє питання і все що мене турбувало. Лікарем залишилась задоволена
1 2
Показати ще 3 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Миколаїв