Кудріна Світлана Сергіївна досвідчений лікар-гінеколог проводить ультразвукові дослідження на найсучаснішому обладнанні. Лікар спеціалізується на УЗД малого тазу, молочних залоз та щитоподібної залози.
По закінченню процедури лікар видає розширений висновок і свої рекомендації.
Наталя Ренажановна займається визначенням і терапією патологічних станів в гінекологічній сфері у дітей і підлітків. Також доктор Дятлова здійснює діагностику і лікування безпліддя нез'ясованого генезу, інфекційних процесів, запальних процесів на шийці матки.
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, фахівець в області інтимної хірургії та естетичної гінекології. Займається лікуванням захворювань жіночої статевої системи. За показаннями виконує оперативні втручання
Тетяна Миколаївна допомагає жінкам в ситуаціях, пов'язаних з патологічними змінами в роботі і структурі репродуктивних органів, здійснюючи діагностику і відповідну терапію.
Наталія Валеріївна займається експертними обстеженнями і терапією запальних і гормональних патологічних порушень в жіночій репродуктивній сфері, включаючи проблеми з менструальним циклом, порушення природного перебігу клімактеричного періоду і ін.
Доктор Стешенко є фахівцем з оперативної гінекології, зокрема лапароскопічної. Так, Валерій Миколайович здійснює операційні втручання при ендометріозі, кістах яєчника, ерозії, міомі і т.д.