Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Гречана Олена Андріївна на Doc.ua

Гречана Олена Андріївна

Допомагає пацієнтам ефективно вирішувати безліч проблем гінекологічного характеру. Веде консультативний прийом та призначає лікування. Швидко знаходить підхід до пацієнтів.

Оберіть медичний центр

Заводський
Первинний прийом лікаря акушера-гінеколога без УЗДвід 750 грн expand_more
Відгуки

Освіта

• Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025 р.

Участь в асоціаціях

• Академія НАМН України.

Лікування захворювань

• Кіста яєчника
  • Ерозія шийки матки
  • Ендометріоз
  • Міома матки
  • Мастопатія (Фіброзно-кістозна хвороба молочної залози)
  • Сальпінгіт

• Відеокольпоскопія
  • Ведення вагітності
  • Планування сім'ї
  • Підбір контрацепції
  • Профілактика та раннє виявлення онкологічних захворювань
  • Встановлення та видалення внутрішньоматкової спіралі
  • Діагностика дисгормональних захворювань молочних залоз (мастопатія)
  • Консультації з питань гормональної дисфункції
  • Терапія інфекційно-запальних захворювань органів малого таза
  • Консультація при небажаній вагітності
  • Моніторинг стану плода
  • Консультації щодо відновлення організму та догляду за швами після виписки з пологового будинку
  • Розшифрування КТ, МРТ, УЗД

Ультразвукова діагностика:

• Органи малого таза (ОМТ)
  • Фолікулометрія (моніторинг овуляції)
  • Молочні залози
  • Щитоподібна залоза
  • Органи черевної порожнини (ОЧП)
  • Нирки та сечовий міхур
  • Суглоби
Check-up «Річний розширений» жіночий в МЦ ZDRAVO
Чи знаєте ви, що насправді відбувається у вашому організмі, коли ви відчуваєте «просто втому»? У щоденній метушні ми звикаємо ігнорувати сигнали тіла: легке запаморочення, дискомфорт у животі, апатію або тьмяність шкіри. Проте більшість небезпечних станів — від анемії та гормональних збоїв до онкологічних ризиків — на ранніх стадіях протікають абсолютно безболісно. Ми створили «Річний розширений» Check-up, щоб ви могли перестати гадати та отримали повний контроль над своїм здоров’ям за мінімум візитів.
Check-up «Жіночий» після 45 років в МЦ ZDRAVO
Після 45 років жіночий організм входить у період особливих змін. Гормональна перебудова впливає не лише на настрій, а й на обмін речовин, стан судин, серця та міцність кісток. Часто «дзвіночки» від організму — припливи, коливання ваги чи безсоння — сприймаються як неминучість, хоча насправді це сигнали, що потребують уваги фахівців. Ми створили цей комплекс, щоб ви могли пройти цей етап впевнено, зберігши красу, здоров'я та високу якість життя.
Check-up «Жіночий» до 45 років в МЦ ZDRAVO
Ви відчуваєте постійну втому, дратівливість або помітили зміни у циклі? У ритмі сучасного життя ми часто списуємо нездужання на стрес, не помічаючи, як організм благає про допомогу. «Тихі» гормональні збої, приховані дефіцити вітамінів або безсимптомні запалення можуть місяцями забирати ваші сили та красу. Ми створили цей комплекс, щоб ви могли отримати повну відповідь на питання «Що з моїм організмом?» за мінімум часу та без зайвих візитів.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Миколаїв