Миколаїв

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Велічко Вікторія Василівна на Doc.ua
4.2
Величко Вікторія Василівна- лікар акушер-гінеколог. Має великий досвід у сфері діагностики та лікування гінекологічних захворювань, веденні вагітності та консультуванні з питань жіночого здоров’я. Спеціалізується на планових гінекологічних оглядах, лікуванні безпліддя, супроводі вагітності та профілактиці гінекологічних патологій.
Лікар Акушер-гінеколог Луцька Інна Віленівна на Doc.ua
4.2
Луцька Інна Віленівна – лікар акушер-гінеколог вищої категорії з досвідом роботи 33 роки. Вона має великий досвід у діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, веденні фізіологічної вагітності, вагітності з високим ступенем ризику, після ДРТ, а також супроводі багатоплідної вагітності. Її професійна діяльність спрямована на надання високоякісної медичної допомоги та індивідуальний підхід до кожної пацієнтки.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Кушниренко Світлана Леонідівна на Doc.ua
4.2
Кушниренко Світлана Леонідівна – лікар акушер-гінеколог з 36-річним досвідом роботи. Світлана Леонідівна спеціалізується на веденні вагітності, лікуванні безпліддя, проведенні гінекологічних консультацій та оперативних втручаннях. Постійно вдосконалює свою кваліфікацію через сучасні курси підвищення кваліфікації з акушерства та гінекології.
Лікар Акушер-гінеколог Тереля Лариса Дмитрівна на Doc.ua
4.2
Тереля Лариса Дмитрівна – лікар акушер-гінеколог першої категорії з 35-річним досвідом роботи.авдяки накопиченому досвіду та постійному професійному розвитку, Тереля Лариса Дмитрівна надає високоякісну медичну допомогу, забезпечуючи сучасну діагностику, ефективне лікування гінекологічних захворювань та комплексний підхід до ведення вагітності.
Лікар Акушер-гінеколог Заболотна Жанетта Анатоліївна на Doc.ua
4.2
Заболотна Жанетта Анатоліївна – лікар акушер-гінеколог із 30-річним досвідом, спеціалізується на веденні вагітності, пренатальній діагностиці, лікуванні екстрагенітальної патології у вагітних, а також на лікуванні усіх видів гінекологічних захворювань та плануванні вагітності. Має 30 річний досвід у діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, які базуються на сучасних підходах та доказовій медицині.
Лікар Акушер-гінеколог Остроух Людмила Сергіївна на Doc.ua
Остроух Людмила Сергіївна – лікар акушер-гінеколог із 31-річним досвідом, спеціалізується на веденні вагітності, діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, у тому числі ендометріозу, міоми матки, кіст яєчників, гормональних порушень та інфекцій, що передаються статевим шляхом. Має великий досвід у прегравідарній підготовці (підготовці до вагітності), моніторингу вагітності та підборі контрацепції.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Чала Євгенія Валентинівна на Doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Товкус Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Тетяна Миколаївна допомагає жінкам в ситуаціях, пов'язаних з патологічними змінами в роботі і структурі репродуктивних органів, здійснюючи діагностику і відповідну терапію.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Банна Наталія Валеріївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Наталія Валеріївна займається експертними обстеженнями і терапією запальних і гормональних патологічних порушень в жіночій репродуктивній сфері, включаючи проблеми з менструальним циклом, порушення природного перебігу клімактеричного періоду і ін.
chevron_left 3 4
Показати ще 1 Лікаріautorenew