Львів

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Бісярін Олег Юрійович на Doc.ua
Олег Юрійович є висококваліфікованим хірургом, спеціалістом з оперативної та лапароскопічної гінекології, фахівцем у пластичній та реконструктивній гінекології. Свою майстерність та знання Олег Юрійович вдосконалював у провідних клініках Франції, Австрії, Німеччини.
Лікар УЗД-фахівець Тимчук Дарія Степанівна на Doc.ua
Спеціаліст з 30-річним досвідом роботи в Ехо-діагностиці серцевої патології. У 2007 році указом Президента України присвоєно звання «Заслужений лікар України»
Лікар УЗД-фахівець Гайдучок Олеся Зіновіївна на Doc.ua
Олеся Зіновіївна лікар вищої категорії, вона є активним учасником всеукраїнскьких та міжнародних науково-практичних семінарів та конференцій. Виконує ультразвукову діагностику усіх внутрішніх органів.
Лікар УЗД-фахівець Маковецька Оксана Миколаївна на Doc.ua
Працювала лікарем-невропатологом, є фахівцем УЗД черевної порожнини, органів сечостатевої системи, малого тазу, щитовидної залози, молочної залози. Маковецька – член Української Асоціації фахівців ультразвукової діагностики України. Учасник багатьох семінарів, конференцій, учбових циклів, сучасних наукових концепцій розвитку УЗД.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Ошуркевич  Орест  Євгенович на Doc.ua
Орест Євгенович висококваліфікований лікар акушер-гінеколог та лікар УЗ-діагностики. Спеціалізується на веденні вагітності будь-якої складності (аномалії вагітності, викидень, завмерла, позаматкова вагітність, багатоплідна вагітність). Проводить експертне УЗД великих термінів вагітності, скринінги вагітності
Лікар УЗД-фахівець, Лікар функціональної діагностики Кобзаренко Олена Анатоліївна на Doc.ua
Олена Анатоліївна є фахівцем з функціональної діагностики. Вона проводить ехокардіографію (УЗД серця). Має великий досвід у діагностиці серцево-судинної патології, 20-ти річний стаж роботи з ехокардіографії в кардіологічному відділенні для хворих на інфаркт міокарду.
Лікар УЗД-фахівець Робак Ігор Володимирович на Doc.ua
Ігор Володимирович проводить УЗ-діагностику органів черевної порожнини, органів малого тазу, передміхурової залози, щитовидної залози, нирок, наднирників, молочних залоз та ін. Проводить УЗ-діагностику дорослих та дітей
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Рачкевич Олена Станіславівна на Doc.ua
Лікар-кандидат медичних наук, кваліфікований спеціаліст в акушерстві та гінекології, фахівець з ультразвукової діагностики. Проводить УЗ-дослідження, комплексне клініко-лабораторне обстеження, призначає курс лікування
Лікар УЗД-фахівець Маріна Ірина Федорівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар ультразвукової діагностики. Проводить УЗД внутрішніх органів.
Лікар УЗД-фахівець, Хірург Матішинець Іван Іванович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікує захворювання периферичних судин, м'яких тканин шкіри, жирової клітковини та ін. Проводить лазерне видалення доброякісних новоутворень шкіри, видаляє гнійники, займається корекцією врослих нігтів, пункції черевної та плевральної порожнини, пункцію вен і артерій будь-якої локалізації