Львів

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Молчанова Олена Вікторівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар Молчанова О.В. є спеціалістом у сфері практичної гінекології, з питань діагностики і корекції патологічних процесів шийки матки. Сфера особливого інтересу - генітальний ендометріоз, урогенітальні інфекції, жіноче непліддя. Вільно володіє англійською мовою. Є одноосібним автором 64 наукових публікацій, учасником більш чим 100 наукових заходів, власником 3-х свідоцтв про раціоналізаторську пропозицію. Практикує пацієнтоцентричну, доказову медицину західних стандартів.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Мокра Наталія Іванівна на Doc.ua
Наталія Іванівна є лікарем гінекологом, що працює більше 20 років. Вона отримала вищу кваліфікаційну категорію в медицині. Лікує всі захворювання, що передаються статевим шляхом, проводить ультразвукову діагностику.
Лікар Онколог, УЗД-фахівець, Уролог Артищук Василь Миколайович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на урології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: аденома передміхурової залози, простатит, цистит та інші
Лікар Дерматолог, УЗД-фахівець Марутяк Оксана Степанівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар дерматолог I категорії, лікар УЗД. Спеціалізується на лікуванні себореї, дерматиту, акне, алопеції, екземи. Проводить дерматоскопію, видалення папілом, бородавок.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Бісярін Олег Юрійович на Doc.ua
Олег Юрійович є висококваліфікованим хірургом, спеціалістом з оперативної та лапароскопічної гінекології, фахівцем у пластичній та реконструктивній гінекології. Свою майстерність та знання Олег Юрійович вдосконалював у провідних клініках Франції, Австрії, Німеччини.
Лікар УЗД-фахівець Тимчук Дарія Степанівна на Doc.ua
Спеціаліст з 30-річним досвідом роботи в Ехо-діагностиці серцевої патології. У 2007 році указом Президента України присвоєно звання «Заслужений лікар України»
Лікар УЗД-фахівець Гайдучок Олеся Зіновіївна на Doc.ua
Олеся Зіновіївна лікар вищої категорії, вона є активним учасником всеукраїнскьких та міжнародних науково-практичних семінарів та конференцій. Виконує ультразвукову діагностику усіх внутрішніх органів.
Лікар УЗД-фахівець Маковецька Оксана Миколаївна на Doc.ua
Працювала лікарем-невропатологом, є фахівцем УЗД черевної порожнини, органів сечостатевої системи, малого тазу, щитовидної залози, молочної залози. Маковецька – член Української Асоціації фахівців ультразвукової діагностики України. Учасник багатьох семінарів, конференцій, учбових циклів, сучасних наукових концепцій розвитку УЗД.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Ошуркевич  Орест  Євгенович на Doc.ua
Орест Євгенович висококваліфікований лікар акушер-гінеколог та лікар УЗ-діагностики. Спеціалізується на веденні вагітності будь-якої складності (аномалії вагітності, викидень, завмерла, позаматкова вагітність, багатоплідна вагітність). Проводить експертне УЗД великих термінів вагітності, скринінги вагітності
Лікар УЗД-фахівець, Лікар функціональної діагностики Кобзаренко Олена Анатоліївна на Doc.ua
Олена Анатоліївна є фахівцем з функціональної діагностики. Вона проводить ехокардіографію (УЗД серця). Має великий досвід у діагностиці серцево-судинної патології, 20-ти річний стаж роботи з ехокардіографії в кардіологічному відділенні для хворих на інфаркт міокарду.