Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
ПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ
Лікар Офтальмолог Хорунжая Леся Вікторівна на Doc.ua
Висококваліфікований фахівець в області дитячої офтальмології з майже двадцятирічним стажем роботи. До кола професійних інтересів Лесі Вікторівни входить: амбліопія, Оптометрія, корекція зору за допомогою різних окулярів, лінз, а також лікування короткозорості і далекозорості.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Офтальмолог Федченко Сергій Анатолійович на Doc.ua
4.2
Спеціалізується на корекція міопії, гіперметропії,астигматизму, контактній корекції. Сергій Анатолійович каже: “Мені подобається те що я роблю. Моя робота - моє натхнення. Працюючи з дітьми, я сам почуваюсь молодим, повним сил і натхнення продовжувати повертати зір своїм маленьким пацієнтам”
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Офтальмолог Мальована Юлія Михайлівна на Doc.ua
4.1
Лікар другої категорії
Спеціалізується на дітях з 4 років, всій очній патології дорослих, контактній корекції, прогресивних, офісних окулярах, складних випадках астигматизму та порушеннях бінокулярного зору, призматичній корекції різних видів косоокості. Юлія Михайлівна каже: “Я люблю свою професію і вдячна долі, яка привела мене до неї шляхом несподіваного розподілу в університеті. Сьогодні я, як ніколи розумію, що така вже в нас робота: “Світячи іншим - згораю сам”; і тому намагаюсь не згоріти. Мої сили відновлює читання, написання віршів, волонтерська діяльність і, звісно, спілкування з близькими людьми”
Лікар Офтальмолог Музиченко Галина Єгорівна на Doc.ua
Спеціалізація даного лікаря-офтальмолога - оптометрія, контактна корекція. Також здійснює підбір м'яких контактних лінз, прогресивних і інших лінз. Володіє сучасними методами терапії патологій очей. Галина Єгорівна веде прийом дітей з 7-ми років і дорослих
Лікар Офтальмолог Маковецька Лілія Михайлівна на Doc.ua
Лікар проводить субкон'юнктивальні і парабульбарні ін'єкції, видалення стороннього тіла рогівки, кон'юнктиви. Доктор робить вимірювання внутрішньоочного тиску, підбирає окуляри. Лілія Михайлівна більше 15 років в медицині
Лікар Офтальмолог Алєксєєва Катерина Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-офтальмолог, проводить корекцію короткозорості, далекозорості, а саме підбір всіх видів м'яких контактних лінз, прогресивних і інших сучасних очкових лінз.
Лікар Офтальмолог Ненюк Юлія Вікторівна на Doc.ua
Юлія Вікторівна - лікар-офтальмолог, в компетенції якого знаходиться підбір всіх видів очкової корекції, м'яких контактних лінз з метою корекції короткозорості і далекозорості.