Андролог, дерматовенеролог, сексолог, має вищу лікарську категорію з дерматовенерології. Є дійсним членом міжнародної асоціації дерматовенерологів, Української асоціації лікарів-сексологів і андрологів.
Олександр Михайлович спеціалізується на всебічній терапії гострих і хронічних венеричних інфекцій, інфекцій, що передаються статевим шляхом і шкірних інфекцій. Авторству доктора належить патент на винахід і десятки наукових статей, що стосуються проблем і способів терапії хронічних простатитів.
Практикуючий лікар дерматовенеролог дитячий і дорослий. Маю поглиблені знання в алергології, імунології та косметології. Я той лікар, який лікує акне з любов'ю. Також, займаюся лікуванням себорейного дерматиту, атопічного дерматиту, грибкових захворювань шкіри та її придатків, псоріазу, екземи, венерологічних захворювань та інших.
Ірина Станіславівна займається проблемами терапії дерматовенерологічної патології різного генезу. Так, доктор Максимова здійснює видалення контагіозного молюска, кондилом, бородавок, проводить лазеротерапію грибка нігтів, лікування дерматитів і ін.
Лікар-дерматолог, венеролог, фізіо- та гірудотерапевт. Займається лікуванням патологій в урологічній венерології, захворювань, що передаються статевим шляхом. У своїй роботі використовує індивідуальний підхід, чітко пояснює пацієнту причини і наслідки.