Дерматовенеролог, уролог, сексопатолог, має вищу категорію, проводить обстеження та лікування захворювань сечостатевої системи, простатиту, аденоми, порушень потенції і сім'явиверження і т.д. Займається лікуванням шкірних захворювань різного характеру, видаленням родимок і бородавок.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 333 відгуки
Направлено до клініки
Георгій 26 Грудень 2024
Лікар Олег Зайцев з Харкова Дерматолог венеролог. Мало того що затягнув з мене кошти на незрозумілі аналізи які нічим не допомогли, так ще й хамить прямолінійно. Велика скарга на нього. В мене проблема зі шкірою була, точний діагноз він не надав мені.
Максим 17 Грудень 2024
Все було добре, зауважень не маю, дякую.
Направлено до клініки
Юлія 11 Грудень 2024
По-перше, коли я прийшла до клініки, вона була зачинена, побиті двері, з помилками написано "стукайте", перед тим, як знайти клініку я взагалі весь район оббігала, так як, немає ані вивісок, ані інших розпізнавальних знаків. По-друге, в мене виникло таке відчуття, що в лікаря в кабінеті повна антисанітарія, на столі валяються якісь шприци з кров'ю незрозумілого походження, це добре, що він мене не чіпав. Я була записана на 10.00, прийшла в 9.50, запитала в лікаря, чи треба очікувати, він сказав заходити, так як, на 10.00 в нього пацієнт, я повідомила, що я на 10.00 записана, він сказав що окрім вас ще є на 10.00. Я більше сюди звертатись не буду.
Антон 24 Листопад 2024
Визит к доктору прошел хорошо. Хороший, адекватный доктор. Проконсультировал хорошо, все объяснил, успокоил, прием понравился
Алла 31 Жовтень 2024
Все добре пройшло.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Дарина 14 Жовтень 2024
Нарікань на знання лікаря немає. Але не сподобалось що лікар був занадо грубий та хамовитий.