Лікар Уролог, Хірург Пащенко Костянтин Юрійович на Doc.ua

Відгуки про Пащенко Костянтин Юрійович

Дитячий хірург виконує лікування органів черевної порожнини, сечостатевої системи. Надає допомогу при вадах розвитку у новонароджених. Проводить видалення утворень шкіри і м'яких тканин, гнійників. Доктор проходив стажування в Ізраїлі, Німеччині, Австрії та ін. Має сертифікат лапароскопічного хірурга
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 44 відгуки

Денис 23 Липень 2026
До лікаря зверталися перший раз, прийом пройшов добре. Лікар призначив додаткове обстеження, дав направлення, з лікарем все обговорити. Плануємо звернутися до лікаря на повторний прийом
Мирослав 23 Квітень 2026
Кирил 09 Квітень 2026
Работу доктора оцениваем на 100 балов и даже выше! Мы не первый раз обращались к доктору, знаем доктора шесть лет. Константин Юрьевич - самый лучший доктор. У нас только самые лучшие отзывы о докторе
Катерина 11 Грудень 2025
Мені все сподобалося. Відмінний лікар, професіонал своєї справи.
Даніель 16 Жовтень 2025
Ми були у лікаря не перший раз. Лікар все чітко і доступно розповів що потрібно робити і які будуть наступні дії, якщо будуть інакші зміни, дав хороші рекомендації
Анастасія 07 Серпень 2025
Все дуже сподобалось, дякую.
Анна 03 Травень 2025
Дуже все сподобалось мені, все конструктивно, все зрозуміло, все чітко і детально пояснив мені лікар. Костянтин Юрійович дуже гарний спеціаліст, за потреби я буду звертатись до нього.
Юлія 05 Квітень 2025
Мені все сподобалося на прийомі, все добре було, дякую.
Кирило 28 Листопад 2024
Прийом сподобався, ми задоволені лікарем, ніяких зауважень не було
Максим 01 Лютий 2024
Я не увидела заинтересованности доктора помочь, это очень неуважительно по отношению к пациенту. Доктор дал свои комментарии и в принципе я с ними согласна, но мне не очень понравился прием
Показати ще 10 Відгукиautorenew