Дерматовенеролог, уролог, сексопатолог, имеет высшую категорию, проводит обследования и лечение заболеваний мочеполовой системы, простатита, аденомы, нарушений потенции и семяизвержения и т.д. Занимается лечением кожных заболеваний различного характера, удалением родинок и бородавок.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 332 отзыва
Максим 17 Декабрь 2024
Все було добре, зауважень не маю, дякую.
Направлено в клинику
Юлія 11 Декабрь 2024
По-перше, коли я прийшла до клініки, вона була зачинена, побиті двері, з помилками написано "стукайте", перед тим, як знайти клініку я взагалі весь район оббігала, так як, немає ані вивісок, ані інших розпізнавальних знаків. По-друге, в мене виникло таке відчуття, що в лікаря в кабінеті повна антисанітарія, на столі валяються якісь шприци з кров'ю незрозумілого походження, це добре, що він мене не чіпав. Я була записана на 10.00, прийшла в 9.50, запитала в лікаря, чи треба очікувати, він сказав заходити, так як, на 10.00 в нього пацієнт, я повідомила, що я на 10.00 записана, він сказав що окрім вас ще є на 10.00. Я більше сюди звертатись не буду.
Антон 24 Ноябрь 2024
Визит к доктору прошел хорошо. Хороший, адекватный доктор. Проконсультировал хорошо, все объяснил, успокоил, прием понравился
Алла 31 Октябрь 2024
Все добре пройшло.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Дарина 14 Октябрь 2024
Нарікань на знання лікаря немає. Але не сподобалось що лікар був занадо грубий та хамовитий.
Андрій 14 Октябрь 2024
Олексій 14 Октябрь 2024
Все було добре.
Ірина 19 Август 2024
Залишилась дуже задоволеною роботою лікаря.
Олена 16 Август 2024
На прийомі мене все влаштувало, дякую.
Крістіна 15 Август 2024
Прийом відбувся добре, лікар уважний, провів огляд, на всі питання відповів, візитом до лікаря залишилася задоволена