Врач Венеролог, Дерматолог, Сексопатолог, Уролог, Дерматовенеролог Зайцев Олег Анатольевич на Doc.ua
Отзывов: 364
Консультация от600 грн
Дерматовенеролог, уролог, сексопатолог, имеет высшую категорию, проводит обследования и лечение заболеваний мочеполовой системы, простатита, аденомы, нарушений потенции и семяизвержения и т.д. Занимается лечением кожных заболеваний различного характера, удалением родинок и бородавок.
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 364 отзыва

Артур 21 Август 2025
Олександр 20 Август 2025
Все пройшло чудово.
Олександр 20 Август 2025
Все дуже сподобалося на візиті у цього лікаря. Дякую.
Марина 13 Август 2025
Лікар дуже кваліфікований спеціаліст, має великий досвід праці, зразу сказав що в мене в організмі відбувається, пояснив яка у мене проблема, тому я дуже задоволена прийомом
Євген 05 Август 2025
Дуже професiйна та вичерпна консультацiя без води, рекомендую, як чуйного та уважного лiкаря. Отримав зрозумiлий план дiй та iндивiдуальнi рекомендацiї вже за пiвгодини спiлкування.
Анонімно 22 Июль 2025
Чудовий лікар, візит пройшов просто шикарно. Мені все дійсно підходить. Дякую
Дмитро 16 Июль 2025
Направлено в клинику
Єлизавета 15 Июль 2025
Мені не сподобалось ! За гроші які сплатила, жахливо, у мене було таке враження нібито я прийшла просто так, тому що в мене багато грошей і я не знала куди їх діти, а ще, що це таке коли тобі кажуть …бери ручку та записуй !Лікар повинен розпечатати рекомендації й поставить печать.
Олександр 15 Июль 2025
Сергій 14 Июль 2025
Добре пройшов візит. Дякую.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости