Лікар акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар ультразвукової діагностики, діагностує та лікує безпліддя. Застосовує консервативні, хірургічні та лазерні методи лікування гінекологічних захворювань (у тому числі ендокринної патології). Спеціалізується на гістероскопії, гістерорезектоскопії, видаленні поліпів матки. Тренер на курсах тематичного удосконалення в ендоскопічній хірургії. Також спеціалізується на пластичних гінекологічних операціях, естетичній гінекології.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Євгеній Юрійович спеціалізується на проведені ультразвукової діагностики. Виконує УЗД органів черевної порожнини, заочеревинного простору, УЗД суглобів, плевральної порожнини, легенів, щитовидної залози. Також лікар проводить УЗД в педіатрії, гінекології, урології. Євгеній Юрійович має навички проведення ехокардіографії, еластографії, доплерографії.
Чому я працюю лікарем?
Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою
самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Алла Віталіївна - фахівець у галузі акушерства і гінекології. Проводить кольпоскопію, біопсію шийки матки, УЗД органів малого таза (трансвагінальне, трансабдомінальне), вишкрібання або вакуум-аспірацію, конізацію,
гістероскопію. Займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань органів малого таза, захворювань, пов'язаних з порушеннями циклу і клімактеричним синдромом. Проводить терапію захворювань, які передаються статевим шляхом, тощо.