Надія Олексіївна – лікар ультразвукової діагностики першої категорії з досвідом роботи понад 25 років. Проводить УЗД обстеження для дорослих та дітей з 12 років. Має глибокі знання в області абдомінальної, судинної, тиреоїдної, урологічної, гінекологічної та інших видів діагностики. Володіє сучасними методами ультразвукової візуалізації, забезпечуючи точність, безпеку та комфорт пацієнта. Постійно підвищує кваліфікацію, орієнтується на клінічну ефективність та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Проводить УЗД органів малого таза у жінок і чоловіків, УЗД органів черевної порожнини, УЗД нирок, щитовидної залози і лімфовузлів. Також проводить діагностику м'яких тканин і колінних суглобів.
Доктор Назаретская Н.І. є фахівцем з УЗ-діагностики, який проводить найширший спектр обстежень, включаючи інтервенційну діагностику, інтраопераційні дослідження та ін. Авторству доктора Назаретської належить близько 10 наукових робіт, які зачіпають важливі питання сучасної УЗ-діагностики.
УЗД спеціаліст вищої категорії. Інтереси в роботі - діагностування вроджених патологій у розвитку сечостатевої сфери у дітей, хвороб головного мозку, специфіки їх перебігу.
УЗД-спеціаліст вищої категорії, кандидат медичних наук, фахівець в області проведення УЗД серця і доплерографії. Навички роботи на обладнанні останнього покоління гарантують найбільш точні результати інструментальної діагностики.
УЗД-фахівець, проводить УЗД-дослідження нирок, сечового міхура, щитовидної залози, молочних залоз, слинних залоз, плевральної порожнини, вилочкової залози, а також пункції внутрішніх і поверхневих органів під контролем УЗД. Анна Володимирівна активно бере участь в наукових конференціях. Має досвід роботи в онкології, клініці невідкладних станів, пластичній хірургії.
УЗД-фахівець (перша категорія), проводить ультразвукове дослідження нирок, тимуса, молочних залоз, тазостегнових суглобів, щитовидної залози, а також УЗД в дитячій гінекології
Ігор Володимирович виконує наркоз і регіональні анестезії при захворюваннях шлунково-кишкового тракту і легенів, травмах кінцівок, ендопротезуванні, пологах, нейрохірургічних операціях. Проводить лікування пневмоній, септичних станів, хвороб дихальної та серцево-судинної систем у важких випадках в умовах відділення інтенсивної терапії. Також доктор спеціалізується на проведенні УЗ-діагностики