Лікар ультразвукової діагностики. Спеціалізується на УЗД внутрішніх органів, систем. Проводить діагностику органів малого таза, вивчення стану щитовидної залози і лімфовузлів, дослідження стану м'яких тканин.
Лікар володіє методами ультразвукової діагностики серцево-судинної системи, сечовидільних шляхів, органів черевної порожнини, щитовидної залози, нейросонографії у новонароджених дітей, лімфовузлів та м`яких тканин.
Ірина Миколаївна спеціаліст неонатолог, лікар ультразвукової діагностики. Виконує ультразвукову діагностику захворювань в педіатрії. Спеціалізується на проведенні нейросонографії у дітей 1-го року життя.
Максимов Вадим Валерійович – високоточний фахівець у питаннях дослідження внутрішніх органів за допомогою УЗД. Має великий досвід дуплексного сканування вен, артерій і судин кінцівок, шиї та голови. Надає кваліфіковані консультативні послуги хірурга.
Висококваліфікований фахівець в сфері проведення та організації різних заходів, так чи інакше пов'язаних з вагітністю, а також пошуком і лікуванням захворювань в області гінекології. Одним з переваг Наталії Петрівни можна вважати і те, що вона володіє методиками ультразвукової діагностики
Доктор спеціалізується на акушерстві, гінекології, онкогінекології, УЗД-діагностики, психології. Займається лікуванням таких захворювань, як: безпліддя, ендокринні порушення, ендометріоз, лейоміома матки, пухлиноподібні яєчники, захворювання шийки матки
Лікар спеціалізується на ультразвуковій та функціональній діагностиці. Проводить ехокардіографію, дуплексне сканування судин, ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози. Веде прийом для дітей від 1 року
Лікар функціональної діагностики вищої категорії, УЗ-діагност. Проводить енерго інформодіагностіку всього організму, ультразвукове дослідження органів черевної порожнини та нирок.
Діагностує ультразвуковим методом внутрішні органи. Наукова область інтересів - діагностування хвороб печінки з ускладнення у вигляді синдрому портальної гіпертензії.