Борис Андрійович понад 10 років займається ультразвуковою, КТ-діагностикою в Інституті хірургії та трансплантології ім. А.А. Шалімова. Проводить повний перелік УЗД різних органів і систем, в тому числі доплерографію судин. Є членом Асоціації лікарів УЗД України
Спеціаліст ультразвукової діагностики має практичний і науковий досвід роботи більше 30-ти років. Проводить дослідження органів черевної порожнини, щитовидної залози, нирок і сечового міхура, м'яких тканин. Діагностує новоутворення молочних залоз, патологічні процеси статевої системи у чоловіків і жінок. Допомагає виявити камені в жовчному міхурі і простаті. Приймає пацієнтів віком від 10-ти років
Наталія Олександрівна виконує ультразвукові дослідження на органах черевної порожнини, урологічну, гінекологічну діагностику. Проводить УЗД в акушерстві (вагітність до 15 тижнів), дослідження молочної, щитовидної залоз. Автор науково-практичних робіт.
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Веде консультативний прийом, огляд, діагностичні дослідження та розшифровку. Проводить УЗД-діагностику таких внутрішніх органів, як: малого тазу, черевної порожнини, нирок, щитовидної залози та інших.
УЗД-фахівець. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, нирок, органів малого таза, щитовидної залози і лімфовузлів, м'яких тканин.