Висококваліфікований фахівець в сфері проведення та організації різних заходів, так чи інакше пов'язаних з вагітністю, а також пошуком і лікуванням захворювань в області гінекології. Одним з переваг Наталії Петрівни можна вважати і те, що вона володіє методиками ультразвукової діагностики
Доктор спеціалізується на акушерстві, гінекології, онкогінекології, УЗД-діагностики, психології. Займається лікуванням таких захворювань, як: безпліддя, ендокринні порушення, ендометріоз, лейоміома матки, пухлиноподібні яєчники, захворювання шийки матки
Лікар спеціалізується на ультразвуковій та функціональній діагностиці. Проводить ехокардіографію, дуплексне сканування судин, ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози. Веде прийом для дітей від 1 року
Лікар функціональної діагностики вищої категорії, УЗ-діагност. Проводить енерго інформодіагностіку всього організму, ультразвукове дослідження органів черевної порожнини та нирок.
Діагностує ультразвуковим методом внутрішні органи. Наукова область інтересів - діагностування хвороб печінки з ускладнення у вигляді синдрому портальної гіпертензії.
УЗД-спеціаліст вищої категорії, проводить УЗД лімфатичної системи, щитовидки, гінекологічного профілю, а також пренатальну діагностику, що дає можливість постановки точного діагнозу.
Юрій Едуардович - лікар з багаторічним досвідом, спеціалізується на малоінвазивних лікувальних втручаннях під контролем ультразвуку або комп'ютерної томографії. Проводить пункцію і біопсію нирок, печінки, лімфатичних вузлів, легень, плеври, підшлункової та щитовидної залоз.
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії має стаж роботи за фахом понад 22 років. Спеціалізується на відновленні і збереженні репродуктивного здоров'я жінки, супроводі вагітності, діагностиці здоров'я дитини, що знаходиться у внутрішньоутробному стані
Лікар є фахівцем як в кардіології, терапії так і в діагностиці методом УЗД. Олена Олександрівна лікує кардіологічні та терапевтичні патології: наслідки інсульту, гіпертонічну хворобу серця, астму, хронічні гепатити, бронхіти та ін. Проводить ультразвукові дослідження всіх органів і систем з трактуванням результатів