Доктор Іваненко - висококваліфікований фахівець в комплексній терапії хронічних станів в гастроентерології. Вона володіє широким спектром сучасних і ефективних методів діагностики і лікування різних захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, жовчного міхура
Юлія Валентинівна надає лікарську допомогу пацієнтам з ендокринними патологіями. Проводить терапію захворювань щитовидної залози, серцево-судинної патології. Забезпечує супровід пацієнтів з вторинними артеріальними гіпертензіями
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я лікар-терапевт з багаторічним досвідом і великою кількістю задоволених пацієнтів, використовую лише сучасні методи діагностики, лікування та профілактики гострих та хронічних захворювань. Надаю первинну медична допомогу повнолітнім пацієнтам. Пройшла курси mhGAP за Програмою підтримки ментального здоров'я "Ти як?", надаю психологічну допомогу своїм пацієнтам.
Тетяна Василівна володіє великим досвідом в ранньому діагностуванні, раціональній терапії та веденні пацієнтів з хронічними порушеннями в роботі міокарда та супутніми патологіями, здатними вплинути на здоров'я серця.
Лікар-терапевт вищої категорії, має більше 50-річний досвід роботи. Проводить діагностику внутрішніх захворювань, діагностику і лікування захворювань органів дихання, гострих респіраторних захворювань, серцево-судинних, проблем шлунково-кишкового тракту та ін.
Ольга Іванівна — лікар вищої кваліфікаційної категорії, терапевт з досвідом роботи більше 45 років. Спеціалізується на лікуванні та діагностиці захворювань дихальної системи, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, ГРВІ та ін.
Ірина Анатоліївна - заслужений лікар України з 40-річним досвідом лікування дорослих і дітей гомеопатичними методами. Ірина Анатоліївна веде активну наукову діяльність: на її рахунку більше 20 опублікованих матеріалів по гомеопатії і книга «Алергози: передумови виникнення, гомеопатична терапія» (2013 г.). Крім того, лікар Позмогова має 30-річний стаж викладання (Київському медичний університет ім. О.О. Богомольця, інститут удосконалення лікарів, Київський центр гомеопатії ім. Д.В. Попова, Інститут гомеопатії).
Терапевт вищої категорії займається лікуванням гострих і хронічних захворювань дихальної, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту. Проводить імунопрофілактику. Видає листки непрацездатності, довідки.