Тетяна Василівна володіє великим досвідом в ранньому діагностуванні, раціональній терапії та веденні пацієнтів з хронічними порушеннями в роботі міокарда та супутніми патологіями, здатними вплинути на здоров'я серця.
Лікар-терапевт вищої категорії, має більше 50-річний досвід роботи. Проводить діагностику внутрішніх захворювань, діагностику і лікування захворювань органів дихання, гострих респіраторних захворювань, серцево-судинних, проблем шлунково-кишкового тракту та ін.
Ольга Іванівна — лікар вищої кваліфікаційної категорії, терапевт з досвідом роботи більше 45 років. Спеціалізується на лікуванні та діагностиці захворювань дихальної системи, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, ГРВІ та ін.
Ірина Анатоліївна - заслужений лікар України з 40-річним досвідом лікування дорослих і дітей гомеопатичними методами. Ірина Анатоліївна веде активну наукову діяльність: на її рахунку більше 20 опублікованих матеріалів по гомеопатії і книга «Алергози: передумови виникнення, гомеопатична терапія» (2013 г.). Крім того, лікар Позмогова має 30-річний стаж викладання (Київському медичний університет ім. О.О. Богомольця, інститут удосконалення лікарів, Київський центр гомеопатії ім. Д.В. Попова, Інститут гомеопатії).
Терапевт вищої категорії займається лікуванням гострих і хронічних захворювань дихальної, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту. Проводить імунопрофілактику. Видає листки непрацездатності, довідки.
Лікар терапевт вищої категорії проводить діагностику і лікування хвороб серцево-судинної, дихальної, травної, ендокринної та сечовидільної систем. Веде пацієнтів з хронічними і вродженими захворюваннями. Консультує з питань імунопрофілактики.
Лікар спеціалізується на терапії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші