Сергій Миколайович - терапевт і сімейний лікар. Регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації, майстер-класи та тренінги. Займається лікуванням захворювань у пацієнтів від 3-х років в сферах гастроентерології, пульмонології, серцево-судинних патологій, інфекційних захворювань.
Лікар спеціалізується на ортопедії і терапії. Займається лікуванням таких захворювань, як: карієс, ерозія зубів, періодонтит, пульпіт, руйнування зубів
Неоніла Сергіївна – лікар УЗД діагностики другої категорії. Спеціалізується на проведенні ультрапразвукового дослідження органів черевної порожнини, сечовивідних шляхів, судин голови (ТДС), шиї, верхніх та нижніх кінцівок, суглобів, серця, щитовидної залози, тимусу, нейросонографії, молочних залоз тощо. Приймає дорослих та дітей віком від 5 років.
Чому я працюю лікарем?
По-перше, мене надихнули батьки: мама - лікар-гематолог і батько працював медбратом. А по-друге, я і сам того хотів, оскільки завжди був цікавий людський організм, як все працює, що відбувається, коли людина хворіє. Крім того, я хотів допомагати іншим людям і робити це на високому рівні.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині і терапії. Проводить діагностику і лікування захворювань органів дихання, кровообігу, травлення, органів сечовидільної системи, володіє технікою надання невідкладної допомоги. Займається лікуванням таких захворювань, як: ГРВІ, негоспітальна пневмонія; бронхіальна астма; хронічне обструктивне захворювання легенів; гіпертонічна хвороба; хронічний гастрит