Лікар променевої діагностики, рентгенолог, лікар УЗД, лікар вищої категорії, завідувач відділення радіології. Вадим Віталійович є автором 3-х стендових доповідей на конференціях ESMO (Europien Sotiety of Medical Oncology), співавтором 12 наукових робіт і одного патенту на винахід.
Доктор спеціалізується на ультразвукової діагностики та рентгенології. Проводить УЗД-діагностику органів і систем (в тому числі ABUS, еластографія), інтервенційні маніпуляції з ультразвукової та стереотаксичної навігацією (діагностичні та терапевтичні), експертну оцінку досліджень
Завідуюча відділенням рентгенологічної діагностики клініки сучасної неврології "Аксімед", апелює усіма методами цифрової рентгендіагностики органів грудної клітини, шлунково-кишкового тракту та кістково-м'язової системи.
Київ, вул. Солом'янська, 11а (Клініка знаходиться біля м. Вокзальна (5 хв їзди ) та м. Олімпійська 12 хв. їзди)
Кандидат медичних наук, лікар вищої категорії з більш ніж 17-річним досвідом роботи. Проходив підготовку і навчання в Швеції і в Австрії. Відомий в Європі і в Україні фахівець з діагностики захворювань молочних залоз
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Досвідчений лікар-рентгенолог з великими знаннями в області діагностики за допомогою рентгенівських променів. Завдяки своєму професійному підходу та турботі про пацієнтів, Тетяна Миколаївна забезпечує точну та надійну діагностику, що є важливим етапом у лікуванні різних захворювань.
Вітаю! Мене звати Анна Вячеславівна. Я лікар-стоматолог вищої категорії, кандидат медичних наук із 26-річним клінічним досвідом. За роки практики я сформувала глибоке клінічне мислення, яке дає змогу бачити не окрему проблему, а всю ситуацію в цілому. Підготовка у терапевтичній, ортопедичній та рентгенологічній стоматології допомагає мені впевнено працювати зі складними й нестандартними випадками, точно визначати причину захворювання та складати обґрунтований план лікування. Для мене якісне лікування — це не тимчасове усунення симптомів, а продумане відновлення здоров’я зубів з урахуванням їхньої функції, естетики та довгострокового прогнозу!