Лікар-рентгенолог, який спеціалізується на ультразвуковій діагностиці, проведенні комп'ютерної томографії, магнітно-резонансної терапії. Займається рентгенологічним обстеженням пухлиноподібних утворень і пухлин.
Лобанов М. В. кандидат медичних наук. Спеціаліст в області в рентгенології, проводить магнітно - резонансна томографія, рентгенодіагностику, холангиографию. Також має багаторічний досвід професійного проведення діагностики центральної нервової системи, малого тазу, суглобів, черевної порожнини та заочеревинного простору.
Віктор Іванович має майже 40 років безперервного стажу по рентгенології. Володіє всіма видами рентгенологічних обстежень.
Завдяки своєму досвіду та стажу, лікар ефективно, швидко і безпечно допомагає своїм колегам - докторам встановити точний клінічний діагноз і вчасно призначити правильне лікування. Особлива сфера інтересів доктора - рентгенологічна діагностика захворювань органів грудної клітки та середостіння, а також особливості рентген - діагностики захворювань молочних залоз, проводить і розшифровує результати обстежень
Людмила Олексіївна лікар-рентгенолог вищої категорії з колосальним досвідом в сфері рентгенологіі. Спеціалізується на проведенні мультіспіральної комп'ютерної томографії (МСКТ) та магнітно-резонансної томографії (МРТ).
Радіолог вищої категорії. Завідувач відділення нейрорентгенології Інституту нейрохірургії і володар державної нагороди «Заслужений лікар України». Спеціалізується на діагностичному дослідженні уражень нервової системи. Співавтор чотирьох монографій, автор понад 400 наукових праць. Проводить всі види рентгенологічних досліджень
Тетяна Володимирівна - рентгенолог з великим досвідом роботи. З метою діагностики патологічних станів проводить мамографію, рентгенографію легень, шлунково-кишкового тракту, Ro-дослідження кістково-суглобового апарату
Рентгенолог (вища категорія), пріоритетним напрямком діяльності якого є виконання всіх видів рентгенологічних обстежень. Працює на сучасному обладнанні, що забезпечує точні результати досліджень