Доктор Свинцов є досвідченим і кваліфікованим рентгенологом, висококласним фахівцем з променевої діагностики, особливо в нейротравматології. Олексій Володимирович розшифровує результати всього спектра рентген знімків.
Лікар з вищою категорією в області рентгенології. Володіє новітніми методами діагностики, моніторингом онкозахворювань. Проводить такі процедури, як магнітно - резонансна томографія комп'ютерна томографія, дитяча рентгенологія.
Лікар-рентгенолог, променевий терапевт вищої категорії. Проводить високотехнологічні МРТ, МСКТ дослідження. Професор кафедри променевої діагностики. Начальник відділу нейрорадіології і радіонейрохірургії. Займається дослідженням порушень церебральних функцій у нейроонкологічних хворих; патологій мозку і судин.
Євген Івановіч- висококваліфікований фахівець в області комп'ютерної, магнітно-резонансної томографії та рентгенографії з великим досвідом роботи (майже 30 років). Є автором численних статей і тез в нейрохірургічних журналах, а також членом Асоціації рентгенологів.
Лікар спеціалізується на ультразвуковій та функціональній діагностиці. Проводить ехокардіографію, дуплексне сканування судин, ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози. Веде прийом для дітей від 1 року
Олександр Васильович володіє технікою проведення мамографії, рентген-досліджень, спрямованих на діагностику різних захворювань для їх подальшого комплексного лікування.