Працюю з жінками і чоловіками.
Також з дітьми.
Допомагаю при відсутності енергії і ресурсу, тривожних станах, напрузі, панічних атаках.
Як розібратись з розумінням себе, своїх емоцій, пошуку власного шляху.
Зрозуміти свої потреби та бажання, побудувати комфортні взаємини з собою та оточуючими. Власні кордони.
Розкрити свій потенціал, таланти, унікальність.
М’яко, комфортно та дбайливо терапевтую, нарощую крила та підсаджую на хмаринку)
Буду супроводжувати вас в прийнятті ваших власних, рідних для вас стратегій та ріщеннь.
Розуміння, прийняття, конфеденційність, безпека.
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та супроводі дітей з проблемами психічного здоров'я. Проводить психотерапевтичні консультації. Займається гомеопатичним веденням пацієнтів всіх вікових груп
Надає психологічну допомогу дорослим і підліткам, які відчувають проблеми у взаєминах в сім'ї або колективі, складно адаптуються до нового місця проживання, втратили сенс життя, мають психосоматичні симптоми, знаходяться в депресивному стані і т. д. Допомагає вивчити і зрозуміти себе, знайти свій шлях до психологічного комфорту
Психолог працює з особистісними і міжособистісними проблемами, неврозами, тривожними і депресивними станами, сімейними кризами, складнощами у відносинах з дітьми. Крім того, Вікторія Володимирівна працює з дитячими страхами, тривогами і проблемами в комунікації, проводить консультування жінок під час вагітності та при безплідді. Також є фахівцем з питань життєвої незадоволеності і проводить діагностику готовності дитини до початку шкільних занять.
Інна Володимирівна надає психологічну та психотерапевтичну допомогу дорослим і дітям. Є учасником Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії. Має досвід роботи більше 10 років
Харченко В. А. надає комплексну психологічну допомогу професійним спортсменам, молодим спортсменам і їхнім батькам, а також психологічне консультування з питань самореалізації і особистісного зростання, досягнення цілей, при панічних атаках, страхах, тривозі, розладах харчової поведінки, зниження зайвої ваги
Лікар застосовує в практиці метод когнітивно-поведінкової терапії: сучасне, науково визнане, західний напрямок психотерапії. Серед переваг методу - короткостроковість, обов'язкове планування кожної сесії, постановка цілей і чіткий відробіток проблем з їх профілактикою в майбутньому. Займається психотерапією і допомагає пацієнтам з розладами харчової поведінки, депресивними та тривожними станами, сімейними і міжособистісними проблемами, виступає кар'єрним консультантом і супроводжує особистісний ріст.
Працює з проблемою схуднення (позбавлення від зайвої ваги і компульсивного переїдання, психологічний супровід зниження ваги)