Мене звати Маргарита. Пані психіатр, консультантка у техніках КПК, членкиня УАКПТ. У своїй роботі поєдную емпатійне слухання, доказові методи лікування, повагу до ваших цінностей і ритму. Моя мета – допомогти знайти власний шлях і спиратися на внутрішні ресурси.
Я працюю з повагою до унікальності кожної людини, її темпу, болю, радості та мрій. Бо вірю, навіть невеликі зміни в одній людині можуть стати початком великих змін у світі. Відгуки моїх клієнтів підтверджують: одужання можливе, зміни реальні, а шлях до себе – доступний! І я тут, щоб пройти його поруч з вами, підтримати та допомогти.
Юлія Олегівна спеціалізується на психіатрії, аспірантка кафедри загальної, дитячої, судової психіатрії Національного університету охорони здоров'я України імені П.Л.Шупика. Напрямки роботи лікаря це
підтримка при стрес-асоційованих розладах,
допомога при тривожних розладах, робота з розладами настрою, підтримка дорослих з розладом дефіциту уваги з гіперактивністю (РДУГ/СДУГ) та розладами аутистичного спектра (РАС), допомога при психічних порушеннях, пов’язаних з органічним ураженням головного мозку, зокрема внаслідок мінно-вибухових травм; супровід при розладах харчової поведінки,
робота з розладами особистості, що впливають на емоційне самопочуття, стосунки й адаптацію в соціумі, тощо.
Кандидат медичних наук, доцент кафедри наркології Харківської медичної академії післядипломної освіти. Лікар нарколог, психіатр, спеціалізується на голкорефлексотерапії, вперше в Україні для лікування наркологічних захворювань використовувала рефлексотерапію.
Лікар психіатр, залучений фахівець центру Позитив. Має у своєму розпорядженні великий досвід роботи на базі обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом (амбулаторно-поліклінічне відділення).
Дитячий психіатр, а також психотерапевт, по психіатрії має вищу категорію. Займає посаду керівника відділення розвитку дитини у Львівському центрі «Джерело». Крім медичної практики Олег Ігорович займається науковою публіцистикою - він автор книг по психотерапії.
Грамотний, кваліфікований фахівець, який здатний змінити життя пацієнтів в кращу сторону, так як вміє слухати і робити правильні висновки. В роботі застосовує сучасні міжнародні практики лікування, є прихильником немедикаментозних методів лікування
Лікар спеціалізується на психіатрії та психоаналітиці. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Допомагає впоратись з такими станами, як: проблемні відносини, кризи, тривожні стани, депресія, бідкання, втрата близьких, травми, зміна життєвих обставин, прикордонна організація особистості. Веде прийом для пацієнтів від 18 років