Разом зі співробітниками кафедри психіатрії, медичної психології та наркології ЛДМУ розбирає складні клінічні випадки. Бере участь в клінічних випробуваннях нових фармацевтичних препаратів. У щоденній практиці проводить консультування і лікування по всіляких тривожних розладах, фобій і страхів, панічних атак і психосоматичних розладів, астенічним і депресивних станів, посттравматичного синдрому. Також проводить сімейні консультації
Психіатр, психотерапевт. Займається проведенням консультування з питань лікування депресії, пограничних станів, включаючи посттравматичні стресові розлади, кризових станів, психосоматичних розладів при органічному ураженні головного мозку різної етіології в тому числі, внаслідок вживання алкоголю.
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та супроводі дітей з проблемами психічного здоров'я. Проводить психотерапевтичні консультації. Займається гомеопатичним веденням пацієнтів всіх вікових груп
Лікар спеціалізується на психіатрії та психотерапії. Займається лікуванням депресій, неврозів, тривожних розладів, станів
психотичного рівня, працює з проблемами в міжособистісних стосунках.
Олександр Осадчий є кваліфікованим психологом і психотерапевтом, гештальт-терапевтом, лікарем з багатим клінічним досвідом психотерапевтичної та психіатричної практики, автором безлічі статей, публікацій, книг з питань психології та психотерапії. Також Олександр Осадчий вів передачу "Я все про тебе знаю" на телеканалі "Інтер".
Лікар нарколог, психіатр, психотерапевт, займається розробкою програм реабілітації наркозалежних, наданням наркологічної та психіатричної допомоги, психологічним консультуванням. Проводить роботу з рідними пацієнтів (співзалежних), розробляє абсолютно нові лікувальні програми, які успішно впроваджує в практику.
Наталія Анатоліївна лікар психіатр, психотерапевт вищої категорії. Веде консультативний прийом, проводить діагностику та диференційну діагностику психічних розладів,
психофармакотерапію та психотерапію психічних розладів. Регулярно бере участь в науково-практичних конференціях, семінарах, консиліумах.