Приватні лікарі Києва

Наталія Вікторівна займається проведенням діагностики, лікуванням пацієнтів з цереброваскулярною патологією, вегетативними дисфункціями, хворобами периферійної нервової системи: радикуліт, неврит, полінейтропатія і т.д.
Київ, вул. Русанівська Набережна, 8
Офтальмолог 2-ї категорії, володіє сучасними методами терапії патологій очей. До того ж проводить підбір очкової корекції, а також м'яких контактних лінз для корекції пресбіопії і ін.
Іванченко Юлія Олександрівна
Лікар другої категорії
Спеціаліст проводить ЕКГ-дослідження, ЕхоКГ, УЗД щитовидної залози, здійснює лікування ішемічної хвороби серця, соматоформної вегетативні дисфункції, гіпертонічної хвороби, аритмій, хронічної серцевої недостатності, супутніх терапевтичних патологій (дисфункції щитовидної залози, цукрового діабету).
Марія Вікторівна більше двох років практикує в Подологічному центрі Наталії Базилевської та спеціалізується на вирішенні проблем стоп та нігтів. Має чудові результати по відновленні травмованих та післяопераційних нігтів, безболісне вирішення проблеми врослого нігтя без хірургічних втручань, проводить комплексний догляд за стопою. Завжди намагається знайти та усунути причину виникнення патології стопи, що є запорукою успіху вирішення проблеми.
Тарас Арсенович гінеколог-ендокринолог, акушер-гінеколог, репродуктолог і ендоскопіст другої категорії. Лікує запальні гінекологічні захворювання, безпліддя різної етіології, дисгормональні порушення, патології шийки матки і т.д. Є постійним учасником конференцій, українських і міжнародних, в галузі репродукції людини.
Ярослав Ігорович проводить амбулаторний прийом пацієнтів і базовий огляд – передня і задня риноскопія, орофарингоскопія, отоскопія, непряма ларингоскопія. Лікує: аденоїди, ангіна, гайморит, ларингіт, ларинготрахеїт, тонзиліт, отит, сірчана пробка, синусит, фарингіт, фронтит, риніт, гіпертрофія мигдалин
Лікар отоларинголог, займається промиванням сірчаних пробок, мигдалин, носа (по Проетцу), продуванием слухових труб, видаленням сторонніх тіл з ЛОР-органів, а також проводить масаж барабанної перетинки. Спеціаліст в області лікування гаймориту, отиту, фарингіту, синуситу, нежиті.
Людмила Олександрівна - лікар-дерматолог, кандидат медичних наук. Використовує в своїй практиці різні діагностичні та лікувальні методики: дерматоскопію, біопсію шкіри, радіохвильове видалення новоутворень шкіри, кріодеструкцію. Лікує акне, екзему, хронічні дерматози, грибкові ураження гладкої шкіри і нігтів, атопічний дерматит і ін.
Лікар проводить ультразвукові дослідження внутрішніх органів і систем, доплерографію. Дає експертну оцінку результатам УЗ-діагностики. Працює на сучасному обладнанні, що забезпечує точну постановку діагнозу. Веде прийом дорослих і дітей, проводить внутрішньоутробне обстеження
Київ, вул. Кудрявська, 31/33
Флеболог, судинний хірург, хірург - Іван Савич займається сучасною судинною хірургією хронічних і підгострих патологій венозного русла нижніх кінцівок, включаючи проведення склеротерапії, ендовазальної лазерної коагуляції і класичної хірургію судин. Проводить лікування варикозу, а також лікування пацієнтів з загальнохірургічною патологією