Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Шовковична, 34 в
Олександр Володимирович є головним лікарем медичного центру "Здоров'я столиці", кваліфікованим акушером-гінекологом, вільно володіє всіма діагностичними та терапевтичними методами, включаючи УЗД в гінекології, озонотерапію в гінекології і ін.
Лукач Оксана Іванівна
Оксана Іванівна спеціалізується на лікуванні черепно-мозкових травм, ішемічних інсультів, постінфекційних і постінтоксікаційні ураження ЦНР, хвороб хребта. Вона проводить електроенцелографію, ультразвукові дослідження брахіоцефальних / магістральних судин голови.
Андрій Олександрович виконує діагностику та лікування захворювань серцево-судинної, дихальної, травної та сечовидільної системи. Проводить лікування ендокринологічних, гематологічних і ревматичних хвороб. Коригує порушення роботи обміну речовин. Здійснює невідкладну допомогу, а також лікування гіпертермічного, інтоксикаційного та алкогольно-абстинентного синдромів
Нефролог проводить діагностику і лікування пацієнтів з хронічними, рецидивними захворюваннями нирок і сечовивідних шляхів. Лікар лікує гострі та хронічні захворювання сечовивідної системи, вроджені аномалії розвитку сечовидільної системи, хронічну ниркову недостатність і т.д.
Спеціаліст з лікування та спостереження пацієнтів з патологією зорового нерва і сітківки, глаукомою, віковими захворюваннями. Володіє всіма можливими методами інструментальної та апаратної діагностики. Надає допомогу пацієнтам після хірургії глаукоми і катаракти. Підбирає контактні лінзи і окуляри.
Спеціаліст вищої категорії в галузі ревматології та терапії. Займається діагностикою та терапією широкого спектру захворювань різної етіології, в їх числі різні артрити, ревматизм, ангіна, гостра респіраторна вірусна інфекція, грип, ангіна та ін.
Ігор Володимирович займається консервативною терапією переломів, суглобових вивихів, будь-яких інших травм, а також терапією запальних патологій суглобового апарату, хребта, хірургічною корекцією переломів кісток.
Денис Сергійович має досвід різних видів проктологічних втручань, з використанням сучасних лазерних технологій. Володіє методами малоінвазивних операцій при геморої (латексне лігування, процедура Hal-Rar, трансанальна дезартерізація, процедура LHP). Проводит сфінктерозберігаючі втручання при гострому та хронічному парапроктиті будь-якої складності (Silac, SLOFT, LIFT, VAAFT, FIXcision). Для лікування тріщин використовує біполярну, ультразвукову та радіохвильову енергію
Пахомова Вікторія Геннадіївна
Вікторія Геннадіївна - фахівець в лікуванні патологій щитовидної залози, захворювань наднирників, порушень росту і статевого розвитку у дітей. Застосовує сучасні методи діагностики в ендокринології. Призначає щадну медикаментозну терапію гормональних патологій
Олена Олександрівна - доктор загальної практики сімейної медицини. Лікар веде пацієнтів з 7 років, проводить профілактичні огляди і розшифровку ЕКГ, займається діагностикою та лікуванням ревматологічних, терапевтичних, гастроентерологічних, кардіологічних захворювань і т. д.