Приватні лікарі Києва

Євген Петрович спеціалізується на лікуванні захворювань очей, лікує такі хвороби, як глаукома, катаракта, кон'юнктивіт, далекозорість, короткозорість і т.д.
Київ, вул. Р. Окіпної, 4Б
Київ, вул. Касіяна 2/1
Лікар надає невідкладну медичну допомогу в хірургії, проктології. Виконує різні хірургічні та проктологічні оперативні втручання. Проводить видалення новоутворень шкіри, підшкірної клітковини, м'яких тканин, розкриття і дренування кіст, гематом, гнійників, висічення анальної тріщини, оперативне лікування парапроктиту, пластику післяопераційних і посттравматичних рубців та ін.
Київ, пр. Ковальський, 19
Лікар Праховник О.А. є директором клініки "Vita", кваліфікованим акушером-гінекологом, фахівцем з комплексної терапії гінекологічної патології будь-якого характеру з використанням сприятливих і високоефективних методів.
Євгенія Олександрівна проводить діагностику і лікування захворювань серцево-судинної системи (гострих і хронічних), підбір реабілітаційних заходів після серцево-судинних катастроф і після хірургічних втручань на серці та судинах, реєстрацію і розшифровку ЕКГ, проведення холтерівського моніторування АТ і ЕКГ
Мамолог першої категорії, онкохірург. Професійні інтереси - лікування доброякісних утворень в молочних залозах (кіст, фіброаденоми, аденоз) і утворень, що мають онкологічну природу.
Лікар впровадив в практику і успішно застосовує нову ендоскопічну методику дослідження проток молочних залоз, що не має аналогів в Україні, маммодуктоскопію. Є автором кількох патентів на винахід та 14 наукових публікацій
Київ, вул. Здолбунівська, 9Б
Київ, вул. Соломії Крушельницької, 7
Лариса Миколаївна є досвідченим фахівцем в області пародонтологічної стоматології, займається лікуванням ясен, лікує пародонтоз, пародонтит, гінгівіт, карієс.
Київ, просп. Лобановского, 17
Лікар-педіатр, стаж практичної діяльності більше 10 років. Здійснює патронаж дітей до року на дому, дає рекомендації по вигодовуванню, режиму малюка, планує вакцинопрофілактику. Займається лікуванням гострих респіраторних інфекцій, захворювань ЛОР-органів, шлунково-кишкового тракту, алергічних станів і інфекційних захворювань у дітей і підлітків
Лікар-офтальмолог другої категорії консультує дорослих і дітей. Професійна діяльність окуліста полягає в лікуванні запальних, вірусних, бактеріальних та інших патологій очей. До компетенції доктора входять також діагностика і лікування ендокринологічних хвороб очей.
Гастроентеролог, алерголог, лікар УЗД діагностики, сімейний лікар, лікар вищої категорії. Лікар-експерт програм телеканалу «Інтер». Займається лікуванням хвороб терапевтичного і гастроентерологічного профілю, діагностикою та лікуванням пацієнтів з алергічним статусом; УЗД-діагностикою.