Приватні лікарі Києва

Київ, пр-т Червоної калини, 27/1
Київ, вул. Харківське шосе, 11
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, фахівець з УЗ-діагностики в акушерстві та гінекології, мамолог. Брала участь в наукових виставках, семінарах і конференціях по своїй спеціальності.
Катба Зіяд Саїдович
Лікар дитячий хірург, дитячий уролог вищої категорії з більш ніж 20-річним стажем роботи. Володіє англійською, арабською, івритом, російською та українською мовами, веде прийом іноземних пацієнтів. У своїй роботі використовує тільки сучасні методики з дотриманням європейських стандартів якості надання медичних послуг
Доктор Бевзо займається вирішенням широкого спектра гінекологічних проблем, включаючи проведення профілактичних оглядів, терапію інфекційних і запальних процесів в жіночої репродуктивній системі, вакуумну регуляцію менструального циклу та ін.
Київ, вул. Дніпровська набережна, 25
Лікар більше 20 років займається лікуванням і діагностикою захворювань серця. Лариса Романівна допомагає пацієнтам з інфарктами, гіпертонічної та ішемічної хвороби тощо. Вона застосовує такі процедури, як холтерівське моніторування, електрокардіографія, функціональні навантажувальні проби.
Людмила Василівна діагностує і лікує алергічні захворювання шкіри, хронічні дерматози, грибкові захворювання шкіри і нігтів, АСИТ, проводить патч-, прик- і ТЕМР-тести, проводить видалення доброякісних новоутворень шкіри.
Алла Іванівна займається лікуванням ЛОР-захворювань у дітей, проводить консультативний прийом, діагностику, видаляє вушні сірчані пробки і т.д.
Доктор Кравченко О.А. проводить лікування всіх патологій кардіологічного профілю, за винятком тих, які вимагають хірургічного втручання. Спеціаліст регулярно відвідує щорічні конгреси кардіологів України та всі конференції з питань кардіології.
Крюківщина, вул Одеська, 34
Дмитро Гарисонович - заслужений діяч физичної культури і спорту. Участник 3-х олімпіад (2000,2004,2008рр.). Лікар 3-ох олімпійських чемпіонів. (Шаріпов, Гончаров, Нікітін). Спеціалізується на лікуванні і реабілітації хребта та суглобів. Займається лікуванням та корекцією таких захворювань та станів як: ишиас, люмбалгия, радикуліт, остеохандроз, варикоз (не оперативний метод), сколіоз, межреберна невралгія, спортивні травми, реабілітація після операцій, артрози, артрити, невралгії, неврити, синдром хронічної болі.
Лікар займається діагностикою та лікуванням таких захворювань, як дерматози, паразитарні захворювання шкіри, грибкові захворювання шкіри, бактеріальні захворювання шкіри, вірусні захворювання шкіри та слизових оболонок, венеричні захворювання, захворювання нігтів, захворювання волосся. Проводить видалення доброякісних новоутворень шкіри радіохвильовим методом.
Київ, вул. Зої Гайдай, 5а
Київ, вул. Дегтярівська, 33Б
Доктор спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки і порушень менструального циклу, жіночого безпліддя, запальних гінекологічних захворювань і хвороб, що передаються статевим шляхом. Володіє методами УЗ-моніторингу овуляції, консультує з питань вибору методу контрацепції, підготовки до зачаття і проблем клімактеричного періоду. Постійно удосконалює професійні навички в рамках міжнародних конференцій і наукових досліджень