Приватні лікарі Києва

Київ, ул. Льва Толстого, 8
Лікар-дерматолог спеціалізується на лікуванні акне, оніхомікозу, пігментних плям, себореї, ксерозу шкіри. Використовує сучасні апаратні та ін'єкційні методики в естетичній медицині. Проводить видалення новоутворень судинної сітки, гемангіом з допомогою неодимового лазера
Київ, пр. Оболонский, 21
Вікторія Василівна спеціалізується на лазерній косметології. Займається усуненням різних захворювань шкіри обличчя, вікових змін. Проводить видалення судин, лазерну епіляцію і ін.
Київ, вул. Автозаводська, 97/5 "Ж"
Стоматолог-гігієніст, фахівець з догляду за ротовою порожниною і профілактики стоматологічних захворювань.
Київ, ул. Генерала Жмаченко, 2
Ольга Василівна займається наданням різного роду естетичних послуг в області лазерної косметології.
Київ, ул. Мельникова, 51б
Лікар дерматовенеролог Юлія Андріївна приймає пацієнтів, у яких є підозри на запальні та інфекційні процеси, що відбуваються на шкірі і статевих органах. Доктор діагностує всі можливі грибкові ураження епідермісу, а також венеричні захворювання, визначає дерматози різного походження. Юлія Андріївна становить для клієнтів оптимальний план лікування, орієнтуючись, в першу чергу, на скарги хворого, результати обстеження і індивідуальні особливості організму.
Київ, вул. Сирецька, 32
Микола Всеволодович лікар-фахівець з дитячої та дорослої оториноларингології. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань ЛОР-органів, а також різного роду операцій в вусі, носі, гортані.
Київ, вул. Маршала Гречко, 1
Лікар надає консультативно-діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам з бактеріальними, вірусними, паразитарними захворюваннями. Проводить лікування згідно нормативних схем, спостерігає хворих до повного одужання, контролює лабораторні показники, при необхідності призначає вакцинацію
Київ, вул. Нижній Вал, 49а
Єлизавета Сергіївна має досвід роботи в приватних і державних медичних установах. Проводить комплекс оперативних втручань при гострій хірургічній патології. Виконує планові операції при доброякісних новоутвореннях шкіри і м'яких тканин
Київ, Рейтарская, 15
Яна Володимирівна проводить процедури, спрямовані на лікування захворювань жіночої репродуктивної системи. Використовує такі методи, як кольпоскопія, радіокоагуляціі, кріодеструкція, висічення кондилом папілом, поліпів та ін. У 2014-му році доктор пройшла тематичне удосконалення «Кольпоскопія та запальні захворювання» а в 2016-м - стажування по акушерству та гінекології. Є членом асоціації гінекологів України.
Київ, вул. Депутатська, 23 а
Стоматолог загальної практики, сфера діяльності фахівця включає ендодонтичне лікування, лікування пародонтиту на ранніх стадіях, лікування первинної та вторинної адентії (відсутність зубів), процедуру установки пломби і реставрацію емалі і т.д.