Юлія Вікторівна - лікар-офтальмолог, в компетенції якого знаходиться підбір всіх видів очкової корекції, м'яких контактних лінз з метою корекції короткозорості і далекозорості.
Лікар-офтальмолог, проводить корекцію короткозорості, далекозорості, а саме підбір всіх видів м'яких контактних лінз, прогресивних і інших сучасних очкових лінз.
Оптометрист 1 категорії, проводить обстеження та лікування нехірургіческіх пошкоджень і розладів зорової системи (короткозорість, далекозорість). Також надає рекомендації щодо використання окулярів та лінз.
Оптометрист 2-ї категорії, проводить обстеження та лікування розладів і нехірургіческіх ушкоджень зорової системи (короткозорість і далекозорість). Надає рекомендації щодо використання окулярів та лінз.
Є провідним фахівцем в області слухових і вестибулярних порушень у хворих з розладами ендокринної системи. Проводить консультації хворих не тільки в Україні, а й за кордоном.
Роман Володимирович - лікар стоматолог-терапевт. Спеціалізується на проведенні професійної гігієни ротової порожнини, відбілюванні зубів, профілактиці та лікуванні карієсу, ендодонтичного лікування,
встановлення коронок та керамічних накладок, художньої реставрації зубів.
Лікар-дерматолог, венеролог, фізіо- та гірудотерапевт. Займається лікуванням патологій в урологічній венерології, захворювань, що передаються статевим шляхом. У своїй роботі використовує індивідуальний підхід, чітко пояснює пацієнту причини і наслідки.