Приватні лікарі Києва

Ірина Володимирівна - оперуючий гінеколог, онкогінеколог. Спеціалізується на ендоскопічної та трансвагінальної хірургії в гінекології, а також сучасні методики терапії передракових патологій, стресового нетримання сечі у жінок, гінекологічної ендокринології. Проводить лікування безпліддя.
Варич Олена Миколаївна
Терапевт вищої категорії проводить лікування в області загальної терапії. У Олени Миколаївни більше 30 років стажу в лікуванні ревматологічних захворювань і хвороб органів дихання
Ольга Володимирівна проводить обстеження з діагностикою і надає кваліфіковану допомогу пацієнтам із захворюваннями серцево-судинної системи. Лікар з великим практичним досвідом має індивідуальний підхід до лікування своїх пацієнтів з призначенням відповідних схем лікування хвороб кардіопатологічного профілю
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, фахівець в лікуванні патологій шийки матки (аргоноплазменна вапоризація, радіохвильова терапія, конізація, лазерна вапоризація), працює з жінками, у яких діагностовано безпліддя і невиношування вагітності, веде вагітність протягом всього терміну.
Швець Олег Віталійович
Досвідчений лікар-гастроентеролог займається якісним лікуванням гастроезофагеальнорефлюксної хвороби, виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, хронічного панкреатиту, неалкогольної та алкогольної жирової хвороби печінки, синдрому подразненого кишечника, виразкового коліту, хвороби Крона, ожиріння
Київ, вул. Отто Шмідта, 26 б
Лікар гінеколог-ендокринолог, має більше 30 років стажу роботи, займається лікуванням урогенітальних інфекцій, передракових захворювань, преклімакса і ін.
Лікар спеціалізується на гастроентерології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: гіпертиреоз, гіпотиреоз, дифузний токсичний зоб, аутоімунний тиреоїдит
Висококваліфікований лікар в області терапії з майже тридцятирічним стажем роботи. Проводить ряд різних діагностичних і лікувальних заходів, спрямованих на усунення таких патологій як: гостра респіраторна вірусна інфекція, бронхіальна астма, анемія, ангіна, грип та ін. Також є терапевтом для вагітних
Добровольська Лариса Анатоліївна
Харків, Проспект Незалежності, 13
Дитячий і підлітковий гінеколог вищої категорії понад 20-ти років займається лікуванням запальних процесів органів малого тазу, інфекцій, гормональних захворювань, вроджених патологій жіночих статевих органів. Виконує професійну діагностику і огляд, використовуючи сучасні методики.
Лікар допомагає своїм пацієнтам в розробці схеми терапії і профілактики таких неврологічних хвороб, як хронічні больові синдроми, невропатії, патології хребта, інсульт, головні болі, розлади сну, неврози і біль в спині. У своїй роботі лікар приділяє багато уваги і часу ретельної діагностики, до кожного пацієнта знаходить індивідуальний підхід, що дозволяє домогтися ефективного результату лікування.