Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар УЗД-фахівець Дерибас Тетяна Борисівна на Doc.ua
Тетяна Борисівна професійний УЗД-фахівець з 20-ти річним досвідом роботи, також вона є автором 11 друкованих робіт, кандидатом медичних наук і автором 1 патенту на корисну модель.
Лікар Онколог, Хірург Мінц Олександр на Doc.ua
Лікар онколог, спеціалізується на лікуванні пухлин шлунково-кишкового тракту. Проводить операції будь-якого ступеня складності, включаючи онкологічні: повне або часткове видалення шлунка, резекція товстої кишки, видалення сигмовидної кишки, видалення прямої кишки і ін.
Лікар Кардіохірург Сало Сергій Васильович на Doc.ua
Досвідчений лікар лікує такі захворювання, як ішемічна хвороба серця, гострий коронарний синдром, нестабільна стенокардія, інфаркт міокарда, стабільна стенокардія. З метою діагностики використовує різні методики: рентгенконтрастне дослідження з манометром серця, аорти та магістральних і периферичних артерій, інтракоронарне ультразвукове дослідження і т. д.
Лікар Реабілітолог Дубич Марина Михайлівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на реабілітології. Проводить консультативний прийом, складання і проведення індивідуальних реабілітаційних програм, різні види масажу, ЛФК, кінезіотейпування. Веде прийом дітей від 1 року
Лікар Нейрохірург, Хірург Попов Олексій на Doc.ua
Лікар спинальний хірург, нейрохірург. Виконує операції на хребті, включаючи травматичні, дегенеративні, онкологічні патології та патології розвитку. Займається оперативним лікуванням гриж міжхребцевих дисків, пухлин хребта, пухлин головного і спинного мозку
Лікар УЗД-фахівець Слічко Мар'яна Юріївна на Doc.ua
Мар'яна Юріївна - директор медичного центру «Євроклініка». Спеціалізується на всіх методиках ультразвукового обстеження пацієнтів. Проводить діагностику всіх захворювань організму, в тому числі онкодіагностики всіх органів і систем, виявляє ознаки ракового захворювання на самих ранніх стадіях
Лікар Акушер-гінеколог Томкова Валентина Степанівна на Doc.ua
Валентина Степанівна — акушер-гінеколог, лікар вищої категорії, завідувачка підрозділом, учасниця Асоціації акушерів-гінекологів України. Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань
Лікар Психолог Фортунатова Оксана Василівна на Doc.ua
Психосоматолог, фахівець тілесної техніки міофасціального релізу. Займається лікуванням розладів, пов'язаних зі стресом, реакцією на нього, депресією, соматичних захворювань, у виникненні і \ або підтримці яких провідну роль відіграє психогенний фактор. Надає допомогу при соматоформній дисфункції вегетативної нервової системи
Лікар Радіолог Кундіна Валерій Юрійович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Доктор Кундіна В.Ю. є провідним фахівцем в області радіонуклідної діагностики. Авторству Валерія Юрійовича належить понад 200 медичних публікацій, 7 патентів, 6 методичних рекомендацій для лікарів і 2 підручника.
Лікар Хірург Литвиненко Максим Владиславович на Doc.ua