Приватні лікарі Києва

Максим Сергійович - завідувач відділенням хірургії і проктології, онкохірург вищої категорії. Доктор спеціалізується на абдомінальній хірургії. Проводить невідкладні, планові загальнохірургічні, проктологічні втручання. Веде пацієнтів з хірургічними ускладненнями при цукровому діабеті
Висоцька Тетяна Євгеніївна
Доктор Висоцька Т.Є. є фахівцем з корекції наслідків остеохондрозу хребетного стовпа, судинних патологій мозкового кровотоку, невралгій різної локалізації та походження, вегето-судинної дистонії, а також реабілітації постінсультних пацієнтів і пацієнтів, які пройшли через операції на хребті.
Анна Віталіївна вивчає проблеми дитячої стоматологічної практики, використання і техніки проведення художньої реставрації зубів у пацієнтів дитячого віку.
УЗД-фахівець, гінеколог, має першу категорію, проводить лікування захворювань шийки матки (кольпоскопія, радіохвильова терапія, лазерна вапоризації, кріодеструкція, конізація шийки матки), запальних захворювань. Лікар займається актуальними питаннями гінекологічної ендокринології, лікуванням безпліддя. Виконує операції (гінекологічні та в області інтимної сфери)
Лариса Іванівна головний лікар клініки "Візіум" на вул. Ломоносова. Лікар - спеціалізується на лазерній хірургії ока використовуючи при цьому тільки новітні технології та обладнання. Доктор регулярно проходить офтальмологічні курси для підвищення кваліфікації. Спеціалізується на дорослій офтальмології.
Київ, вул. Велика Васильківська, 132
Лікар терапевт. Надає такі послуги, як: консультування, лікування і діагностика гострих та хронічних захворювань внутрішніх органів, захворювань органів дихання, серцево - судинної системи та ін.
Лікар спеціалізується на лазерній офтальмохірургії, оптичній і контактній корекції зору і діагностиці очних захворювань (оптична когерентна томографія, флуоресцентна ангіографія, фото структур очей, комп'ютерна периметрія, ультразвукове обстеження ока)
Лікар займається діагностикою та лікуванням вад серця, ревматичних захворювань (реактивні артрити, деформований остеоартроз, подагричний артрит, псоріатична артропатія, ревматоїдний артрит). Володіє методиками пункції суглобів, проводить параартикулярні блокади, пульс-терапію, біологічну та еферентну терапії
Андрійчук Василь Богданович
Доктор Андрійчук має багаторічний досвід роботи в сфері терапії шкірної патології інфекційного, запального, алергічного та іншого характеру. У своїй практиці Василь Богданович активно використовує радіохвильову терапію, фото- і озонотерапію.
Лікар проводить консультування щодо особливостей організації грудного вигодовування, веде спостереження часто хворіючих дітей, складає індивідуальний графік вакцинації, програму раціонального харчування для дітей, проводить діагностику і лікування бронхолегеневих захворювань