Приватні лікарі Києва

Досвідчений хірург, який спеціалізується на лікуванні абсцесів, фурункулів, карбункулів, флегмон, панарицій, параніхій, гідраденітів, лімфаденітів, бешихових запалень, маститу, ліпоми, фіброліпоми, фіброаденоми
Василь Володимирович професійний судинний хірург. Спеціалізується на інноваційному лікуванні артеріальної і венозної патології. Проводить реконструктивні операції на судинах, операції з видалення тромбів, операції з лікування варикозної хвороби з використанням ультрасучасних методик, ультразвукову діагностику вен нижніх кінцівок. Автор 40 наукових робіт і шести наукових патентів по хірургії. У 2012 році захистив кандидатську дисертацію «Комплексне лікування хворих з варикозним розширенням підшкірних вен нижніх кінцівок з використ
До компетенції лікаря входить: варикозна хвороба вен нижніх кінцівок, грижі пахові, пупкові, стегнові, білої лінії живота і післяопераційні вентральні, геморой, парапроктит, тріщини прямої кишки, періанальні кондиломи, епітеліальна копчиковая кіста (ходи), жовчокам'яна хвороба, карбункул, фурункул, абсцес, флегмона, гематома, врослий ніготь, бородавки, папіломи, кератоми
Київ, вул. Бердичівська, 1
Доктор Маєвська проводить професійну гігієну, реставрацію зубів, відбілювання, ремінералізуючу терапію, лікує каріозні / некаріозні пошкодження.
У професійні інтереси Оксани Михайлівни входить діагностика і лікування ендометріозу, порушень менструального циклу, дисгормональних захворювань, інфекційних захворювань і запальних жіночих статевих органів, також і інфекцій, які передаються статевим шляхом (ІПСШ).
Занько Олена Василівна
Лікар першої категорії
Олена Василівна - гінеколог зі спеціалізацією в ендокринології. В діагностиці використовує такі методи як: кольпоскопія, гістероскопія і радіохвильова хірургія. Доктор займається проблемами: патології шийки матки, запальні захворювання органів малого таза, патологія ендометрію, лейоміоми матки, ендометріоз, синдром полікістозних яєчників, безпліддя. Коригує порушення менструального циклу, консультує з питань планування сім'ї, проводить профілактику і лікування патології клімаксу, постменопаузальних метаболічних порушень і ін.
Лікар першої кваліфікаційної категорії Докукін Олександр Миколайович проводить такі процедури як: гастроскопія, колоноскопія, поліпектомія (стравохід, шлунок, кишечник), видалення сторонніх тіл стравоходу і шлунка, а також надає невідкладну допомогу
Ольга Володимирівна – молодий спеціаліст, який застосовує у роботі принципи доказової медицини та сучасний підхід до діагностики та лікування ЛОР-захворювань. Коли лікар виконує лікувальні процедури та маніпуляції, особливу увагу приділяє комунікації з пацієнтом та його безпекою. Ольга Володимирівна постійно розвивається та підвищує свій професійний рівень.
Марина Євгенівна спеціалізується в області: проктології, мамології, флебології, займається проведенням малих операцій (при врослому нігті, фіброма, атерома), проведенням операцій при перфоративній виразці шлунка і дванадцятипалої кишки і т.д.