Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Княжий Затон, 9
Власенко Наталія Филимонівна
Доктор Власенко Н.Ф. здійснює всебічне лікування патологій в гінекології. Доктор Власенко виконує повний спектр лапаро- і гістероскопічних втручань, радіохвильове лікування, кріодеструкцію ерозій шийки матки, лазерне лікування, а також естетичну і реконструктивну інтимну пластику.
Костянтин Олексійович займається діагностикою та лікуванням захворювань органів сечовидільної системи. Проводить терапію порушень копулятивної та репродуктивної функцій у чоловіків. Отримав звання заслуженого лікаря України.
Анжеліка Петрівна — професіонал, який знає в своїй справі всі тонкощі профілактики і лікування гінекологічних хвороб у дітей і підлітків від 0 до 18 років.
Жданова Валентина Миколаївна
Київ, вул. Платона Майбороди (Мануїльського), 32
Фізіотерапевт, невролог. З 1988 року Валентина Миколаївна очолює відділення відновного лікування та фізіотерапії Інституту нейрохірургії, де здійснюється близько 30 видів відновлювальних процедур. Є Головою організації (товариства) Червоного Хреста. Їй належать 25 патентів на винаходи.
Висококваліфікований фахівець в питаннях лікування неврологічних захворювань у дітей, зокрема таких проблем як: патологія перинатального періоду, рухові порушення (парези) різної етіології, затримки моторного і психо-мовного розвитку, пароксизмальні стани та ін. Також варто згадати активну наукову діяльність Світлани Павлівни і володіння великою кількістю методик, що допомагають їй усувати широкий спектр порушень
Ольга Анатоліївна спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань стопи і нігтів. Займається лікуванням діабетичної стопи, врослих нігтів, оніхомікозу, оніхолізису, онихогрифоза, гіперкератозу, тріщин стопи та ін. Виконує апаратний педикюр, обробку тріщин стопи, обробку натоптишів, мозолів і ін.
Орлов Михайло Юрійович
Доктор медичних наук
Київ, вул. Платона Майбороди (Мануїльського), 32
Лікар-нейрохірург, нейрорадіолог, доктор медичних наук, завідувач відділенням. Досвідчений клініцист в області хірургічного лікування судинних патологій голови і шиї з 29-річним стажем.
Василь Іванович працює з пацієнтами різного віку. Серед захворювань, лікуванням яких займається лікар: запалення слухової труби, ларингіти, гайморити, отити, фарингіти та ін.
Київ, вул. Жилянська, 72
Лікар Андрій Валерійович - пластичний хірург, хірург з 19-ти річним досвідом. Є членом Всеукраїнської асоціації реконструктивних, естетичних і пластичних хірургів. Лікар володіє всіма методиками, застосовуваними в сучасній пластичній хірургії та естетичній медицині, такими як лазерна хірургія, контурна пластика і ін'єкційна косметологія.