Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Невролог Хісметова Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Тетяна Олександрівна займається лікуванням неврологічних захворювань. Проводить діагностику, лікування, профілактику та реабілітацію, володіє методиками зупинки болю за допомогою блокад і локальної терапії
Лікар Андролог, Сексопатолог, УЗД-фахівець, Уролог Іщук Вадим Васильович на Doc.ua
Спеціаліст з більш ніж 20-річним досвідом працює з пацієнтами, у яких спостерігаються: еректильна дисфункція, чоловіче безпліддя, аденома передміхурової залози та ін. Захворювання на тлі порушень роботи ендокринної системи. Проводить всі необхідні процедури
Лікар Стоматолог Денисюк  Валентин Іванович на Doc.ua
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні зубних хвороб, займається реставрацією зубного ряду, відбілюванням, гігієною ротової порожнини.
Лікар Дієтолог, Ендокринолог Симбирьов Едуард Юрійович на Doc.ua
Лікар-ендокринолог, дієтолог. Займається діагностикою та лікуванням ендокринних захворювань, корекцією маси тіла. Розробляє авторські програми з корекції і закріплення ідеальної маси тіла.
Лікар Дерматовенеролог Підлубний Владислав Петрович на Doc.ua
Лікар-дерматовенеролог вищої категорії, професійно консультує пацієнтів з дерматології, венерології, а також косметології. Спеціалізується на лікуванні таких шкірних захворювань, як себорея, дерматит, псоріаз, ІПСШ, екзема та ін.
Лікар Гастроентеролог Бойко Лілія Андріївна на Doc.ua
Займається лікуванням таких захворювань, як: хронічний гастрит, хронічний дуоденіт, ДПК, хронічний холецистит, хронічний панкреатит, хронічний коліт, синдром подразненого кишечника, хронічний коліт. Лікує хвороби шлунково-кишкового тракту, товстої і тонкої кишки, жовчовивідних шляхів, печінки та ін.
Лікар Невролог, УЗД-фахівець Адаменко Катерина Борисівна на Doc.ua
Доктор Адаменко Є.Б. займається прийомом і веденням дітей з патологіями перинатально періоду, синдромами гіпо- та гіпердинамії, епілептичними станами, тиками, проблемами психомовного та рухового розвитку, відхиленнями в роботі вегетативної нервової системи та ін.
Лікар Проктолог, Хірург Раковчен Микола Савелійович на Doc.ua
Знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта з проблемами, «які не прийнято обговорювати». Розумне і обгрунтоване застосування інноваційних медичних технологій в лікуванні захворювань товстого кишечника, ануса і параректальної зони дозволяє домогтися одужання і відновлення працездатності в найкоротші терміни. Доктор володіє всіма проктологічних діагностичними та лікувальними маніпуляціями і процедурами, постійно підвищує свій теоретичний рівень і практичний досвід.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Ющик Валерій Володимирович на Doc.ua
Акушер-гінеколог, кандидат медичних наук займається питанням жіночого безпліддя і гормональних порушень, пов'язаних з ним, лікуванням запальних і інфекційних захворювань жіночої статевої системи.
Лікар Гастроентеролог Якуб Маріанна Дмитрівна на Doc.ua
Маріанна Дмитрівна проводить консультування та амбулаторний прийом пацієнтів. Лікар спеціалізується на лікуванні хвороб органів травлення: підшлункової залози, кишечника, стравоходу, шлунка і т.д.