Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіолог Коваленко Валентина Іванівна на Doc.ua
Висококваліфікований фахівець з діагностики та лікування серцево-судинних захворювань: аритмія, атеросклероз, вади серця, гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба, стенокардія, ревматизм, ревмокардит, серцева недостатність, інфаркт міокарда, інсульти.
Лікар Ендокринолог Маньковський Борис Микитович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Доктор медичних наук, професор, член-кореспондент НАМН України, обраний за фахом діабетологія, заслужений діяч науки і техніки України, головний консультант «Модерного діабетичного центру». Сфера професійних і наукових інтересів доктора Маньківського включає пошук нових методів профілактики, діагностики та терапії діабетичної нейропатії, порушень мозкового кровообігу та артеріальної гіпертензії при діабеті, супутніх порушень в роботі організму при метаболічному синдромі.
Лікар Сексопатолог, Терапевт, Уролог, Ендокринолог Мірошников Ярослав Олегович на Doc.ua
Займається лікуванням різних захворювань, а також патологій статевої системи у чоловіків: циститу, уретриту, орхіту, фімозу, простатиту, пієлонефриту. Також спеціалізується на медичному вирішенні проблем по андрології (андропаузи, чоловічого безпліддя, раку простати, еректильної дисфункції).
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Ярошовець Наталія Сергіївна на Doc.ua
Наталія Сергіївна — акушер-гінеколог і лікар пренатальної діагностики. Спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, спостерігає за вагітністю, включаючи складні випадки з патологіями плоду. Надає медичні послуги з проведення УЗД органів черевної порожнини та нирок, органів малого таза, молочних залоз і щитовидної залози
Лікар Гастроентеролог, Терапевт, Сімейний лікар Бойко Олена Володимирівна на Doc.ua
Олена Володимирівна - професіонал в області сімейної медицини та гастроентерології, має вищу кваліфікаційну категорію. Проводить лікування захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, захворювань нирок і сечовивідних шляхів (пієлонефрити, цистити, ниркові кольки) та інших хвороб терапевтичного профілю у дорослих і дітей віком від 10-ти років
Лікар Отоларинголог Філіппенко Андрій  Вікторович на Doc.ua
Андрей Викторович - врач отоларинголог высшей категории. Ведёт прием детей от рождения и взрослых. Лечит такие заболевания, как: аденоиды, воспаление слуховой (евстахиевой) трубы, гайморит грипп, ларинготрахеит, насморк (ринит), отит, тонзиллит.
Лікар Гастроентеролог Войцишин Оксана Ярославівна на Doc.ua
Оксана Ярославівна професійний гастроентеролог, вона регулярно підвищує свою кваліфікацію за допомогою різних курсів за своєю спеціальністю. Доктор виконує всілякі процедури для лікування гастроентерологічних захворювань.
Лікар Стоматолог Костіна Ольга Борисівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається ендодонтичним лікуванням зубів, відбілюванням зубів і ортопедії. Ольга Борисівна регулярно підвищує свою кваліфікацію на курсах при Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика.
Лікар Гастроентеролог, Терапевт Носко Наталія Олексіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні, діагностиці та профілактиці захворювань внутрішніх органів. Є лікарем вищої категорії. Пріоритетний напрямок роботи - діагностика і лікування гіпертонічної хвороби.
Лікар Отоларинголог, Офтальмолог Уманець Микола Миколайович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Основний напрямок клінічної роботи Миколи Миколайовича - лазерне та хірургічне лікування патологій склоподібного тіла і сітківки. За вітреоретинальної хірургії розробляє новітні технології разом з групою лікарів і є їхнім керівником в інституті ім. В.П. Філатова.