Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Офтальмолог Бондаренко Ольга Миколаївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-офтальмолог, здійснює підбір всіх видів очкової корекції, а саме прогресивної, Монофокальна. Спеціаліст має досвід в офтальмології в інструментальних дослідженнях.
Лікар Стоматолог Куліш Наталія Олексіївна на Doc.ua
Лікар стоматолог-терапевт вищої категорії. Досконало володіє методиками лікування терапевтичних хвороб зубів (зубний камінь, стоматит, карієс, пародонтит, періодонтит, пародонтоз та ін.).
Лікар Пластичний хірург Лінник Леся Петрівна на Doc.ua
Висококваліфікований пластичний хірург, який спеціалізується на проведенні інтраліпотерапіі, редермалізації, контурної пластики і ботулінотерапіі та інших новітніх омолоджуючих технологій.
Лікар Отоларинголог Павловська Наталія Юріївна на Doc.ua
Оперує дитячий ЛОР-лікар з величезний досвідом клінічної практики. Авторству доктора Павлівської належить понад 40 наукових статей і робіт з питань дитячої та дорослої ЛОР-патології. За свої заслуги на ниві медицини Наталія Юріївна була удостоєна Почесної грамоти Міністерства Оборони України
Лікар Кардіолог Пламадялова Олена Миколаївна на Doc.ua
Лікар Пламадялова Е.Н. займається кваліфікованою терапією кардіопатологій, фахівець здійснює підбір найбільш підходящих препаратів для корекції гіпертензії, аритмогенних станів, проявів серцевої недостатності, порушень роботи клапанів і т.д.
Лікар Гомеопат, Терапевт Маріловцева Наталія Олександрівна на Doc.ua
Завдяки 25-річному стажу роботи і багатому медичного досвіду (Хабаровський державний медінститут, клінічна ординатура за спеціальністю «терапія» при Київському медінституті, робота в «Феофанії», більше 10 років приватної практики), Наталія Олександрівна заглядає в Вашу проблему і знайде найбільш ефективні шляхи її рішення. Гомеопатією займається з 1993 року, отримавши знання з перших рук - на курсах відомого гомеопата Т. Д. Попової. Володіє методиками рефлексотерапії, електропунктурної діагностики по Фолю, Інформотерапії озонотерапії, ме
Лікар Стоматолог Алтуніна Наталія Вікторівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-стоматолог першої категорії, займається лікуванням каріозних поразок зубної емалі, пульпи, запальних захворювань ясен, проводить лікування зубних каналів.
Лікар Судинний хірург Герасимов Володимир Володимирович на Doc.ua
Лікар-флеболог, судинний хірург спеціалізується на терапії захворювань вен, артерій, патології лімфатичної системи, володіє методами амбулаторної хірургії, в тому числі із застосуванням високотехнологічного обладнання, самостійно виконує ультразвукову діагностику судинної патології кінцівок.
Лікар Уролог Боніславський Ростислав Васильович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на урології. Проводить масаж простати, інсталяцію уретри (сечового міхура), уретроскопію, цистоскопію. Лікує такі захворювання і патології, як: уретрит, простатит, цистит, пієлонефрит, хвороба Пейроні, МКБ
Лікар Пластичний хірург Яцишин Ігор Вікторович на Doc.ua
Ігор Вікторович має великий досвід у пластичній хірургії, багаторазово проходив стажування і був учасником майстер-класів з пластичної хірургії за кордоном. Професійно володіє хірургічними техніками, що дозволяє значно скоротити відновний період після проведених операцій. Доктор Яцишин индивидульно підходить до кожного пацієнта, враховуючи особливості його стан здоров'я, зовнішності і естетичні уподобання.