Лікар-педіатр, консультантка з грудного вигодовування, спостерігаю малюків з перших днів життя, піклуюсь про їх стан здоров’я, консультую з питань прикорму та вакцинації, індивідуальний підхід до кожного пацієнта, жоброзичливе і чуйне ставлення, лікування згідно засад доказової медицини
Анастасія Михайлівна - лікар педіатр. Проводить консультативний прийом дітей від 0 до 18 років. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці, лікуванні різних захворювань у дітей, а саме патології органів дихальної, сечової, травної систем, алергічних захворювань, консультуванні з питань догляду, вигодування дітей, планової та сезонної вакцинації.
Бабак Олександр Миколайович спеціалізується на дентальних імплантаціях, кістковій пластиці, апікальній хірургії та видаленні зубів будь-якої складності.
Задорожна Вікторія Віталіївна — стоматолог-терапевт, яка поєднує сучасний терапевтичний підхід із глибокими знаннями у сфері професійної гігієни та профілактики стоматологічних захворювань. Розпочала професійний шлях як лікар-гігієніст-пародонтолог, а з 2023 року активно розвивається у напрямку терапевтичної стоматології. Проводить первинні консультації, фотопротокол та складання індивідуального плану лікування.
Спеціалізується на професійній гігієні будь-якої складності, відбілюванні зубів, а також естетичних реставраціях фронтальної та жувальної групи зубів. У роботі приділяє особливу увагу естетиці, комфорту пацієнта та сучасним методикам відновлення усмішки.
Моя місія як дитячого лікаря – забезпечити якісне лікування з урахуванням індивідуальних особливостей кожної дитини. Я вважаю, що діти потребують особливого підходу, оскільки вони відчувають світ інакше, ніж дорослі. Моя мета – бути не просто лікарем, а тим, хто розуміє і підтримує у важливі моменти.
Аліна Ігорівна володіє сучасними методами та технологіями, які дозволяють забезпечити ефективне та безпечне лікування. Відповідальний підхід лікаря забезпечує комфорт і спокій для кожного пацієнта під час процедури.
Стоматолог-ендодонтист. Займається обробкою кореневих каналів, розпломбування, переліковування каналів зуба, апікоектомією. Лікує такі захворювання, як гострий або хронічний пульпіт, всі форми періодонтиту