Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Проктолог, Флеболог, Хірург, Судинний хірург Щасний Володимир Михайлович на Doc.ua
Лікар-флеболог, хірург, проктолог, має вищу категорію, проводить ендовенозну лазерну коагуляцію вен, лапароскопічну герніопластику і поздовжню резекцію шлунка, однопортову лапароскопічну холіцістітектомію, степлерну геммороідопексію.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Шевчук Тетяна Віталіївна на Doc.ua
Гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Основні напрямки медичної діяльності фахівця: профілактика онкозахворювань, оперативне гінекологічне втручання, ендокринна гінекологія, а також пластика інтимних зон та антиейджинг
Лікар Імунолог Курченко Андрій Ігорович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Доктор Курченко А.І. є одним з провідних клінічних імунологів, які займаються вирішенням найширшого спектра проблем в розрізі імунології та алергології. Авторству Андрія Ігоровича належить понад 170 медичних публікацій, також він є співавтором підручників, навчальних посібників і навчальних програм.
Лікар Педіатр Метелиця Інна Миколаївна на Doc.ua
Лікар лікує захворювання сечовивідних і дихальних шляхів (нижніх і верхніх), шлунково-кишковий тракт, алергічні захворювання, гострі респіраторні інфекції у та інші. Консультує з вигодовування та правильного догляду за дітьми
Лікар Мамолог, Онколог, Хірург Кузовик Олена Василівна на Doc.ua
У сферу професійних інтересів Олени Василівни входить діагностика і лікування захворювань молочної залози як консервативними, так і оперативними методами. Лікар також проводить пункційну біопсію молочної залози і амбулаторну хірургію з видалення атером, ліпом і папілом.
Лікар Невролог Хісметова Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Тетяна Олександрівна займається лікуванням неврологічних захворювань. Проводить діагностику, лікування, профілактику та реабілітацію, володіє методиками зупинки болю за допомогою блокад і локальної терапії
Лікар Андролог, Сексопатолог, УЗД-фахівець, Уролог Іщук Вадим Васильович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Спеціаліст з більш ніж 20-річним досвідом працює з пацієнтами, у яких спостерігаються: еректильна дисфункція, чоловіче безпліддя, аденома передміхурової залози та ін. Захворювання на тлі порушень роботи ендокринної системи. Проводить всі необхідні процедури
Лікар Стоматолог Денисюк  Валентин Іванович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні зубних хвороб, займається реставрацією зубного ряду, відбілюванням, гігієною ротової порожнини.
Лікар Дієтолог, Ендокринолог Симбирьов Едуард Юрійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-ендокринолог, дієтолог. Займається діагностикою та лікуванням ендокринних захворювань, корекцією маси тіла. Розробляє авторські програми з корекції і закріплення ідеальної маси тіла.
Лікар Дерматовенеролог Підлубний Владислав Петрович на Doc.ua
Лікар-дерматовенеролог вищої категорії, професійно консультує пацієнтів з дерматології, венерології, а також косметології. Спеціалізується на лікуванні таких шкірних захворювань, як себорея, дерматит, псоріаз, ІПСШ, екзема та ін.